Atletism: Medalii pentru mărşăluitorii reşiţeni, la Campionatul Naţional

(photos.com)
Epoch Times România
02.07.2012

Campionatul Naţional de 20 de kilometri Marş pentru seniori, tineret şi juniori, care s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute la Bucureşti, le-a adus atleţilor reşiţeni o serie de medalii.

La concursul care a avut loc atât la individual, cât şi pe echipe, rezultatele obţinute i-au plasat pe mărşăluitorii reşiţeni pe locuri fruntaşe. Palmaresul arată că mărşăluitorii din Reşiţa au reuşi să obţină cinci medalii de aur, două de argint şi una de bronz.

Marius Cocioran, cel care va reprezenta judeţul Caraş-Severin la Jocurile Olimpice de la Londra, s-a clasat pe locul I la individual seniori, iar Doru Ursu a obţinut locul al treilea la aceeaşi categorie. Dragoş Berindei a câştigat aurul la tineret, iar Robert Laţcu, locul întâi la juniori şi medalia de argint la tineret.

În plus, echipa de seniori, formată din Marius Cocioran, Doru Ursu şi Narcis Mihăilă, s-a plasat pe locul I.

În aceeaşi măsură, şi fetele au reuşit să obţină rezultate remarcabile, prin Georgiana Enache, care s-a clasat pe locul I la categoria tineret, dar şi medalia de argint la seniori.

"Este pentru prima oară când, la nivelul băieţilor, am luat aurul la individual, la toate categoriile: juniori I, tineret şi seniori. Mai mult decât atât, ne-am menţinut titlul la nivelul seniorilor. De trei ani obţinem, constant, cea mai bună performanţă. Competiţia a fost şi o verificare utilă pentru Marius Cocioran, care ne va reprezenta la Jocurile Olimpice de la Londra", a declarat Octavian Măzăran, care, alături de tatăl său, Iosif Măzăran, i-a antrenat pe mărşăluitorii reşiţeni.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor