Atenţie la pisica neagră! Poate decide scorul unui meci [video]

Apariţia unei feline a atras atenţia stadionului în timpul meciului de fotbal dintre "Dallas Cowboys" şi "New York Giants", iar rezultatul meciului a devenit o surpriză.
Pisică neagră
Pisică neagră (screenshot tramite video Youtube)

În imaginaţia colectivă, pisica neagră este considerată un animal care aduce ghinion, iar când vine vorba de sport, conceptul de superstiţie capătă întotdeauna un sens diferit. Fanii echipei New York Giants sunt conştienţi de acest lucru şi este puţin probabil să nu-şi amintească momentul în care o pisică neagră a pătruns pe terenul de joc în cursul meciului New York Giants - Dallas Cowboys, ce a avut loc luni seară, 4 noiembrie - cel mai important joc al săptămânii pentru campionatul american de fotbal.

Întâmplarea de pe terenul Stadionului MetLife a avut loc în cel de-al doilea sfert al meciului, când echipa din New York conducea gazdele cu 9 - 3. Pisica a reuşit să evite „măsurile” de siguranţă, determinând întreruperea meciului şi atrăgând atenţia persoanelor de pe stadion timp de câteva secunde.

După ce a trecut linia de touch down, în ovaţiile publicului, felina s-a refugiat apoi sub tribune. Incredibil, dar adevărat, după apariţia pisicii negre rezultatul s-a schimbat radical, meciul s-a încheiat cu victoria echipei Dallas Cowboys cu scorul de 37 la 18, New York Giants primind astfel a cincea înfrângere consecutivă.

Ulterior, pisica a fost capturată şi dată în grija unui medic veterinar prezent pe stadion.

Având în vedere acest precedent, este foarte probabil ca fanii echipei New York Giants (chiar şi cei mai puţin superstiţioşi), la următorul meci să acorde o atenţie deosebită prezenţei altor pisici negre pe terenul de joc.

Imaginile amuzante pot fi vizionate aici. Distracţia este asigurată!