Armele prezentate de Sky News nu sunt de asalt, ci arme de vânătoare cu alice

Jurnaliştii de la Sky News susţin că s-au întâlnit cu traficanţi români care s-au arătat dispuşi să le vândă armament. Şi nu doar lor, ci oricui are bani, fie el criminal în masă, terorist sau jefuitor de bănci. Oficialii români nu sunt deloc îngrijoraţi şi pun sub semnul întrebării întreaga poveste.
Întâlnire a jurnaliştilor de la Sky News cu traficanţi români de arme
Întâlnire a jurnaliştilor de la Sky News cu traficanţi români de arme (Sky News)

Un reportaj despre traficanţii români de arme prezentat de Sky News stârneşte multă mirare şi mai puţină îngrijorare la Bucureşti în contextul în care oficialii noştri susţin că armele de asalt prezentate în material sunt de fapt arme de vânătoare cu alice, relatează Digi24.

Mai mult, autorităţile nu au nicio dovadă că reportajul a fost filmat în România. Oficialii postului britanic Sky News anunţă că reporterul care a făcut materialul este în concediu şi nu pot da alte detalii.

Jurnaliştii Sky News au acreditat ideea că au participat la o întâlnire cu traficanţi de arme din România. Reporterul sugerează că armele ar fi putut ajunge în mâinile membrilor grupării Stat Islamic cu uşurinţă.

La Bucureşti experţii, dar şi oficialii nu sunt atât de îngrijoraţi de situaţia prezentată.

Pentru a citi continuarea articolului intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne