Armand, după ce Ciolacu o contestă ca primar: PSD e disperat că l-am decuplat de la contractele cu banii publici

Clotilde Armand
Clotilde Armand (Florin Chirila/Epoch Times)

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a reacţionat dur faţă de declaraţiile făcute, luni seara, de liderul PSD, Marcel Ciolacu, care a afirmat pe postul naţional de televiziune că alegerile locale ar fi fost câştigate în fapt de către Daniel Tudorache, fostul primar social-democrat al sectorului. Armand l-a acuzat pe Ciolacu de „fake news” şi i-a amintit că toate instanţele au decis ca ea este primarul ales al Sectorului 1.

„Şeful PSD spune că am pierdut alegerile. După ce toate instanţele de judecată din România au decis ca eu sunt primarul ales al Sectorului 1, s-a trezit dl. Ciolacu la câteva luni de la hotărârea judecătorească definitivă să arunce încă un fake news la Televiziunea Publică. Părerea lui este că fostul primar diamant a câştigat alegerile din Sectorului 1. Atunci când un PSD-ist spune asta înseamnă că este exact pe dos”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Totodată, actualul edil susţine că reacţia lui Ciolacu vine din „disperarea” că PSD nu mai are acces „la contractele cu banii publici”.

„Sunt atât de disperaţi cei din PSD că i-am decuplat de la contractele cu banii publici că nu mai ştiu ce să inventeze. Şi folosesc acest caz pentru a nu desfiinţa secţia specială de execuţie a magistraţilor creată de Dragnea şi Tudorel Toader. Dle Ciolacu, am o veste tare tristă pentru dvs. şi restul pesediştilor: vin după voi şi n-am să vă las în pace până nu recuperez fiecare leu pe care l-aţi furat de la cetăţenii Sectorului 1. Şi credeţi-mă că am să vă găsesc. Pe toţi”, a avertizat Clotilde Armand.

Declaraţiile edilului sectorului 1 vin pe fondul afirmaţiilor făcute de Ciolacu, luni seara, potrivit cărora Daniel Tudorache ar fi câştigat alegerile pentru postul de primar al Sectorului 1. Mai mult, liderul PSD susţine că, în realitate, liderii coaliţiei de guvernare îşi doresc desfiinţarea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie pentru ca aceasta să nu finalizeze ancheta privind desfăşurarea alegerilor locale de anul trecut în sectorul amintit. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne