Arad: Încă un avion de mici dimensiuni prăbuşit, pilotul a murit

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, duminică seară peste o casă aflată în construcţie la Arad, iar pilotul a decedat. Acesta este al treilea accident aviatic petrecut în România în decurs de doar o săptămână.
Liviu Şerbănescu
24.06.2012

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit duminică seară la Şiria, judeţul Arad, peste acoperişul unei case aflate în construcţie, iar pilotul a decedat pe loc. Acesta este al treilea accident aviatic petrecut în România în decurs de doar o săptămână.

Aparatul de zbor efectua o cursă Oradea - Arad şi, în cădere, practic s-a înfipt în acoperişul unei case aflate în construcţie, care nu este racordată la reţeaua electrică.

Pilotul a fost găsit la o distanţă destul de mare de avion.

La marginea localităţii Siria, care este situată la aproximativ 30 de kilometri de municipiul Arad, există un aerodrom pe care au loc exerciţii aviatice, mai ales în weekend.

Un alt avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit sâmbătă la Cornetu, în judeţul Ilfov, iar patru bărbaţi au fost răniţi în accident, unul dintre ei fiind în stare gravă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor