Anchetă după ce un poliţist ar fi bătut o femeie pe stradă pentru că nu purta mască

(Screenshot)

Inspectoratul de Poliţie al judeţului Arad a anunţat, miercuri seară, că a deschis o anchetă, după ce în spaţiul public au apărut informaţii că o femeie ar fi fost agresată de un poliţist pe motiv că aceasta nu purta mască de protecţie. Până în prezent nu a depus o plângere.

Incidentul a avut loc în localitatea Buteni, iar femeia a fost transportată la spital.

"Poliţiştii oraşului Sebiş au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că, pe raza localităţii Buteni, o femeie ar fi fost agresată de poliţişti. La faţa locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care a preluat o femeie de 50 de ani, aceasta fiind transportată la spitalul orăşenesc Ineu în vederea acordării de îngrijiri medicale. În continuare se vor efectua cercetări în vederea stabilirii stării de fapt, audierii persoanelor în cauză şi luarea măsurilor legale care se impun. Până la această oră nu a fost depusă nicio plângere", se arată în comunicatul IPJ Arad, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, într-un clip video postat pe Facebook apare o femeie leşinată pe stradă, iar mai mulţi localnici încearcă să ajute victima. Într-un al doilea clip se vede cum femeia este preluată de un echipaj SMURD pentru a fi transportată la spital.

De asemenea, în ambele filmări, martorii afirmă că "poliţia de la Sebiş a bătut-o" pentru că "a prins-o pe drum fără mască".