Incendiul de la Colectiv continuă să secere vieţi. Bilanţul morţilor se ridică la 50

Numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa în urma tragediei de la Colectiv a ajuns la 50.
Comemorare a victimelor incendiului izbucnit la Clubul Colectiv din Bucureşti.
Comemorare a victimelor incendiului izbucnit la Clubul Colectiv din Bucureşti. (Epoch Times România)

UPDATE. Un tânăr grav rănit în incendiul din clubul Colectiv a murit miercuri dimineaţa la spitalul din Marea Britanie unde fusese transferat pentru tratament. Potrivit HotNews, tânărul avea arsuri pe 60% din suprafaţa corpului şi a făcut complicaţii renale si digestive. În acest moment, numărul celor ce au încetat din viaţă în urma tragediei de la Colectiv se ridică la 50.

***

UPDATE. Încă o pacientă, transferată recent la un spital din Liverpool, a încetat din viaţă marţi seară. În acest moment, numarul persoanelor care şi-au pierdut viaţa în urma incendiului din clubul Colectiv se ridica la 49.

* * *

UPDATE. Încă un rănit în urma incendiului din clubul Colectiv a murit marţi dimineaţă în spitalul din Marea Britanie unde fusese transferat duminică.

* * *

UPDATE. Un alt pacient internat la Spitalul de Arşi din Capitală şi aflat în stare critică şi-a pierdut viaţa luni, numărul persoanelor decedate în urma tragediei de la Colectiv ajungând la 47.

* * *

UPDATE. O victimă a incendiului din Colectiv transferată la un spital din Israel şi-a pierdut viaţa în diminineaţa zilei de luni, numărul morţilor ridicându-se la 46.

Este vorba despre Teodora Maftei, jurnalistă Pro Tv, primul pacient transferat la un spital din afara ţării.

* * *

UPDATE. Bilanţul victimelor din clubul Colectiv se ridică la 45, după ce, duminică seara, un membru al trupei Goodbye to Gravity, rănit în incendiul din 30 octombrie, care se afla într-un avion ce-l transfera la un spital din Elveţia, a decedat, au declarat, pentru AGERPRES, surse medicale din interiorul Spitalului de Arşi din Capitală, informează Agerpres.

Potrivit acestora, pacientul a suferit un stop cardio-respirator în avion, el fiind resuscitat de personalul medical timp de 70 de minute. De altfel, aeronava se reîntorcea în ţară din cauza agravării stării de sănătate a pacientului.

* * *

UPDATE. Numărul celor decedaţi în tragedia din clubul Colectiv a ajuns, duminică dimineaţă, la 44, după ce o altă persoană a încetat din viaţă la Spitalul de Arşi din Capitală.

* * *

Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 43 de morţi, după ce alţi doi răniţi internaţi au încetat din viaţă la Spitalul "Floreasca" din Capitală.

Potrivit Mediafax, la Spitalul Floreasca au murit Alexandra Rădulescu, o tânără în vârstă de 26 de ani, şi un cetăţean turc.

Cu o zi înainte, nouă persoane au încetat din viaţă - şapte în spitalele din Bucureşti şi două după ce au fost transferate în Olanda. Doi pacienţi de la Spitalul de Arşi au decedat sâmbătă la primele ore ale dimineţii, după care un nou deces a fost anunţat la Spitalul Universitar.

În următoarele ore, Raed Arafat a anunţat că doi pacienţi dintre cei transportaţi în Olanda au decedat, după aterizare, pentru ca alte patru persoane să înceteze apoi din viaţă, două la Spitalul Floreasca, un tânăr de la Spitalul de Arşi şi o tânără internată la Spitalul "Bagdasar".

Reamintim că în urma incendiului de la Colectiv peste 160 de persoane au ajuns la spital, din care 90 în stare critică şi foarte gravă. Vineri, în urma unei scrisori prin care un grup de reprezentanţi ai societăţii civile le cereau ministrului Sănătăţii şi lui Raed Arafat să solicite urgent sprijin internaţional pentru victimele care au supravieţuit tragediei de la Colectiv, 17 persoane au fost transferate la spitale din străinătate. Ulterior alţi doi răniţi au fost transportaţi în Israel, iar doi în Austria.

Între timp, la Colectiv oamenii continuă să aprindă zilnic lumânări iar în Capitală şi alte oraşe ale ţării au loc proteste împotriva Sistemului care a permis producerea tragediei.