Alegeri cu năbădăi la Arad: Soţul fostului ministru al Muncii, bătut crunt de echipa de campanie a USL

Spitale, pacienţi, aparatură medicală
Spitale, pacienţi, aparatură medicală (Epoch Times România)

Soţul fostului ministru al Muncii Claudia Boghicevici (PDL) este internat la Spitalul Judeţean Arad, întrucât a fost bătut pe stradă de un bărbat din echipa de campanie a USL, chiar de faţă cu senatorul PNL Ovidiu Marian, după cum susţine victima. Ovidiu Marian neagă existenţa incidentului şi susţine că Boghicevici era băut şi că a căzut într-un şanţ.

Cătălin Boghicevici, soţul fostului ministru al Muncii Claudia Boghicevici, a fost bătut crunt de către membri ai echipei de campanie a USL, într-un cartier din municipiul Arad.

Cătălin Boghicevici şi senatorul PNL Ovidiu Marian, care candidează din nou pentru Senat, "au fost implicaţi într-un scandal soldat cu rănirea gravă a primului", potrivit unui comunicat de presă transmis sâmbătă de ARD Arad, relevă Realitatea TV.

"Cătălin Boghicevici a fost agresat şi bătut cu brutalitate de către membri ai unei echipe de campanie USL, condusă de Ovidiu Marian, pentru că a sărit în ajutorul altor doi membri ai echipei de campanie ARD, care erau, la rândul lor, agresaţi de către echipa USL. Cu toate că îl cunoştea personal pe soţul fostei sale colege, Ovidiu Marian nu a făcut nimic pentru a opri agresiunea", se mai precizează în comunicat.

În comunicat este citată Claudia Boghicevici, care candidează pentru al doilea mandat de deputat din partea ARD:

"Sunt extrem de şocată, sunt aici, lângă soţul meu şi nu ştiu ce îi voi spune fetiţei mele. Nu îl înţeleg pe Ovidiu Marian. Omul ăsta a fost colegul nostru. A stat cu noi la masa, în familia mea. Nu vreau decât ca soţul meu să se facă bine. De Ovidiu Marian se vor ocupa justiţia şi Dumnezeu".

Cătălin Boghicevici se îndrepta spre casă vineri spre sâmbătă, după miezul nopţii, în urma unor acţiuni electorale, iar pe drum a văzut un grup de tineri care se certau, între care se aflau şi doi tineri de la ARD.

"A oprit pentru a vedea care este situaţia şi atunci a fost bătut", a declarat Claudia Boghicevici.

De cealaltă parte, senatorul Ovidiu Marian neagă şi susţine că Boghicevici era băut şi că el este cel care a agresat două tinere din echipa de campanie a USL.

Poliţiştii arădeni au primit o sesizare din partea lui Cătălin Boghicevici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne