Adrian Năstase va fi închis la Rahova

Mandatul de arestare preventivă pe numele lui Adrian Nastase va ajunge miercuri seară la Poliţie şi este posibil să fie pus în aplicare imediat, iar fostul premier va fi adus în arest la Penitenciarul de maximă siguranţă Rahova.
Liviu Şerbănescu
20.06.2012

Condamnat miercuri definitiv la doi ani de închisoare cu executare, Adrian Năstase (PSD) trebuie să se prezinte destul de repede în arest, în termen de 24 de ore, conform legii.

Mandatul de arestare preventivă pe numele lui Adrian Năstase va ajunge miercuri seară la Poliţie şi este posibil să fie pus în aplicare imediat.

Conform unuia dintre avocaţii lui Nastase, Gheorghiţă Mateuţ, fostul premier va fi închis în Penitenciarul de maximă siguranţă Rahova, relevă „Adevărul".

Fostul premier Adrian Năstase a fost condamnat definitiv, miercuri, de Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), la doi ani de închisoare cu executare în dosarul "Trofeul calităţii", în care este acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru Preşedinţie din partea PSD.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor