Ziua 302. "Românii să înţeleagă jocul celor de la putere şi să nu mai pice în cursa renunţării!"

Pentru mulţi dintre cei aflaţi la putere plecarea de la guvernare înseamnă închisoare. Pentru cetăţeni însă, acesta ar putea fi un nou început, şansa de a da ţării un alt viitor. Aşadar, protestele trebuie să continue, transmit cetăţenii reveniţi în Piaţa Victoriei.
protest
 
protest   (Mihut Savu/Epoch Times)

Protestatarii au revenit în Piaţa Victoriei, pentru a 302-a seară consecutiv de la momentul când "noaptea, ca hoţii" guvernanţii mutilau legislaţia în favoarea corupţilor, determinaţi să-şi continue lupta pentru o Românie curată, condusă de politicieni oneşti, care să legifereze în folosul cetăţenilor.

Protestele trebuie să continue, susţin cei din Piaţă, căci miza este chiar soarta acestei ţări, care fie se eliberează de sub domnia corupţilor, fie va rămâne un stat captiv, unde legea a ajuns să fie făcută de infractori.

"Duminică le-am arătat guvernanţilor că suntem foarte mulţi nemulţumiţi de politica pe care o duc, nu doar mâna de oameni care protestează în fiecare seară în faţa guvernului. Premierul se face că nu înţelege mesajul Străzii, ba, din contră, spune că el consideră că trebuie să continue, dar să explice mai bine măsurile luate. E, desigur, o mare sfidare.

Coaliţia ALDE-PSD joacă la cacealma - oricum nu mai au ce pierde. Pe când de câştigat... În plus, dacă strategia asta de afişare a unui tupeu de borfaş a dat roade la începutul anului, de ce n-ar folosi-o şi acum? Mai ales că nu au prea multe opţiuni. Plecarea lor de la guvernare înseamnă închisoare pentru cei mai mulţi dintre ei. Miza e enormă pentru ei. Şi pentru noi. E vorba despre prezentul şi viitorul nostru...

Sper ca de data asta românii să înţeleagă jocul celor de la putere, imensa păcăleală şi să nu mai pice în cursa renunţării. Să înţeleagă că suntem o forţă şi, indiferent de declaraţiile lor, se tem de noi. De ce credeţi că i-a respins CCR-ul sesizarea preşedintelui Senatului? Din bun-simţ? Din deontologie??", spune protestatara.

Un alt protestatar reaminteşte că Departamentul de Stat al SUA a dat un comunicat de o gravitate deosebită, prin care îndeamnă Parlamentul României să renunţe la modificarea legilor justiţiei pe motiv că acestea afectează lupta anticorupţie şi independenţa judiciară şi slăbesc statul de drept şi atrage atenţia că Dragnea şi Tăriceanu ar trebui să demisioneze:

"Aseară a venit cel mai dur comunicat primit vreodată de la partenerul României, SUA. Reacţia grupurilor civice a fost imediată, au salutat comunicatul Departamentului de Stat.

Pe de altă parte, în această după-amiază, cei doi infractori din fruntea Parlamentului au dat comunicat în numele Parlamentului, indiferent de culoarea politică, fără acordul opoziţiei. Un comunicat prin care le spune partenerilor să se ducă la ei la "scară". Este de o gravitate inimaginabilă să ai un astfel de comunicat iar ei şi să nu recunoască nici măcar măcar acum că urmăresc să distrugă statul de drept. Demisia, infractorilor!", transmite protestatarul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne