Ziua 269: "PSD subminează economia naţională şi suntem trădaţi chiar de Guvern!"

Economia este aproape sugrumată de PSD & comp, justiţia este sub asalt, de după gratii ies ucigaşi, tâlhari, violatori. Este, aşadar, timpul ca cetăţenii să nu-i mai lase pe politicieni să-şi facă de cap pe banii lor, altfel vor rămâne fără viitor, susţin protestatarii.
Loredana Diacu
26.10.2017

alte articole

Protest
Protest (Epoch Times)
Loredana Diacu
26.10.2017

În timp ce scot de după gratii violatori, tâlhari, ucigaşi - pentru a-şi putea elibera şi corupţii - politicienii continuă să-i amăgească pe români cu iluzorii şi nesustenabile creşteri de salarii şi pensii, îşi declară indignarea protestatarii reveniţi lângă Guvern, pentru a 269 - a seară consecutiv de la momentul adoptării OUG 13.

Potrivit protestatarilor, PSD subminează nu doar Justiţia ci şi economia naţională, românii fiind trădaţi de guvern. Minţiţi că de la anul vor trăi mai bine, oamenii riscă însă să rămână fără niciun viitor dacă nu se mobilizează şi nu ies în stradă pentru a pune stop abuzurilor, corupţiei, legiferării hoţiei.

Protest (Epoch Times)
Protest (Epoch Times)

"Pensionarii şi bugetarii sunt minţiţi din nou că o să aibă o viaţă mai bună în 2018, la anu', aşa cum au fost minţiţi la alegeri ca o să aibă o viaţă mai bună în 2017, anul ăsta. Dragnea face din nou aceleaşi promisiuni electorale cu sânge rece în condiţiile în care măririle salariale şi de pensie au fost făcute anul ăsta doar pentru "speciali", omul de rând murind de foame şi mizerie la fel ca şi înainte de alegeri, şi ştim deja că economia curentă nu suportă alte măriri, ba mai mult nu suportă nici măririle făcute specialilor, deficitul bugetar pe primele 10 luni fiind de 7 miliarde, iar împrumuturile externe de 10 miliarde.

Economia este aproape sugrumată şi nu poate susţine o guvernare care îşi măreşte salariile de 3 ori lor, "specialilor", dar să susţină măriri pentru toată lumea. Românul trebuie să se trezească şi să nu mai creadă în aberaţiile sinistre ale lui Dragnea. Pe hârtie poate să scrie orice, însă în realitate, nu poate face măririle promise dacă motorul economic al României nu duduie. România pe primul loc în Europa ca deficit bugetar după numai 10 luni de guvernare PSD. Pare că PSD subminează economia naţională şi că suntem trădaţi chiar de guvern. Statul român ne fură, statul român ne trădează, statul român ne minte că la anul o să fie mai bine. Statul român ne ţine captivi de 27 de ani", spune un protestatar.

Protest (Epoch Times)
Protest (Epoch Times)

Un alt protestatar le aminteşte celor care astă-iarnă strigau "fără graţiere!", că lucrul împotriva căruia au luptat în iarnă tocmai ce s-a întâmplat, legea recursului compensatoriu scoţând de după gratii violatori, criminali, hoţi. Între timp, ministrul Muncii promite creşteri salariale nesustenabile. Este, aşadar, timpul, de ieşit în stradă, arată protestatarul.

"Mă întreabă lumea ce mai caut în stradă! Păi, cum fraţilor ce mai caut? Pe voi ce v-a scos în stradă în ianuarie/februarie? Aveam Ordonanţa 13 care ne-a scos atunci şi care este acum ''în picioare''! Strigam în iarnă şi după, ''Fără Graţiere!''. Ce au făcut Dragnea şi Tudorel? Au avut grijă să ''scoată'' 135 de tâlhari, 47 de violatori şi 33 de criminali din închisoare. Avem un ministru al Muncii care promite măriri de salarii pentru bugetari şi creşterea salariului minim pe economie, lucru care o să ducă la ''fuga investitorilor''. Dacă nici acum nu ieşim şi îi lăsăm să-şi facă de cap pe banii românilor, suntem un popor de laşi fără viitor!", declară protestatarul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor