Ziua 267. "Până nu scăpăm de plaga PSD-ALDE, o să tot moară românii din cauza corupţiei!"

Nicicând n-au fost conduşi românii de politicieni atât de incompetenţi şi nărăviţi la furt. Cu ei la putere, România n-are niciun viitor, transmit protestatarii din Piaţa Victoriei.
Protest
Protest (Epoch Times)

UPDATE: Jandarmii au descins din nou în Piaţa Victoriei, legitimându-i pe protestatarii reveniţi lângă Guvern în ciuda furtunii. Forţele de ordine le-au cerut oamenilor să părăsească centrul Pieţei, pe motiv că acolo ar fi autorizat alt protest. Evident, cu excepţia protestarilor#rezist în Victoriei nu era nimeni altcineva.

De asemenea, unei protestatare care purta insigna cu celebrul #REZIST i s-a comunicat că semnul "rezist" este INTERZIS. Femeia a fost legitimată şi avertizată că va fi amendată pentru traversare prin loc interzis.

Mică parte din protestatari a rămas în Piaţă, alţii şi-au continuat protestul căteva zeci de metri mai încolo, în scuarul dinspre strada Paris.

* * *

Reveniţi lângă clădirea Guvernului unde în iarnă "se legaliza hoţia", protestatarii le reamintesc românilor că, la doi ani de la Colectiv corupţia încă ucide, căci o "structură mafiotă" fură nu doar viitorul României ci şi viaţă celor care au neşansa să ajungă internaţi prin spitalele private de medicamente, cu dotări vechi şi colcăind de bacterii.

Indignaţi că politicienii le fac românilor viaţa tot mai grea, protestatarii lansează un nou apel la mobilizare, cerându-le cetăţenilor să nu permită coaliţiei la putere să fure şi viitorul copiilor.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Banii furaţi de corupţi sunt reintroduşi apoi în circuitul statului mafiot pentru a se fura şi mai mult. De asta nu se mai opresc din furat. Trebuie tot timpul să mai mituiască pe cineva. Trebuie tot timpul să mai închidă gura cuiva. Vor şi mai mult şi tot timpul apar hiene noi, hămesite, gata să ia şi ele medicamentele de la gura bolnavului, gata şi ele să ţină copiii în condiţii indecente la şcoală, gata şi ele să umilească pensionarii şi majoritatea bugetarilor. Până nu scăpăm de plaga asta PSD-ALDE, o să tot moară românii din cauza corupţiei, pentru că speţa asta de politician, fabricată de şcoala rusă este o structură mafiotă de furat bugetul şi viitorul României.

Nu îi saturi decât când îi închizi pe viaţă în puşcărie. Mâna asta de oameni ce am rămas aici în Piaţă va cheamă zilnic să luaţi atitudine, să nu îi lăsaţi să prăduiască şi viitorul copiilor noştri. Nu te complace că nu ai ce face. Hai alături de noi. Unul în plus contează!", transmite un protestatar.

Protest
Protest (Epoch Times)

Un alt protestatar atrage atenţia că de la (re)venirea PSD-ului în fruntea ţării avem cele mai nefaste rezultate atât în plan economic cât şi în plan legislativ, coaliţia care ne conduce dând dovadă de impostură şi incompetenţă crasă. De altfel, nicio altă serie de politicieni de după 1989 nu a ţinut mai multă lume zilnic în stradă şi nici vreme mai îndelungată de-atât, aminteşte tânărul.

"Mă readuce în stradă şi în Piaţă maniera neverosimilă în care politicienii de la putere îndrăznesc să îşi facă mendrele, uneori asumându-şi această situaţie fără jenă şi invocând cu aroganţă dreptul pe care li-l dau voturile primite la ultimele alegeri. De parcă cei care i-au votat asta ar fi vrut să vadă, că ei îşi văd mai ales de interesele lor şi ale dependenţilor de partide. Altminteri, dacă urmărim rezultatele faptelor lor, ne apucă frisoane şi dureri de cap.

Protest
Protest (Epoch Times)

În mai puţin de 1 an de când PSD a preluat din nou puterea cred că avem cele mai proaste şi nefaste rezultate atât la guvernare cât şi în legislativ şi celelalte. Economia ar trebui să se bazeze pe sectorul privat şi pe investiţii, însă politicienii de la noi parcă au ceva împotriva acestora. Le fac viaţa din ce în ce mai grea, trâmbiţând în schimb pentru creşteri de venituri ale bugetarilor, pentru care introduc creşteri ale fiscalităţii. Se pot prezenta cu cea mai consistentă colecţie de dovezi ale incompetenţei şi imposturii de după 1989. Prin comparaţie cu ceea ce au făcut de aproape un an, declaraţia recentă a deputatei PSD Rodica Tudoriţa Boboc, conform căreia forma de guvernământ a României este „cea a PSD, fireşte”, poate trece drept un can-can uşurel şi digerabil. Ceea ce, desigur, nu e. Este grav că un parlamentar îşi colectează toate privilegiile de care are parte şi apoi se prezintă în faţa cetăţenilor cu un asemenea hal de răspuns.

Însă, cum ziceam, prin comparaţie, relele comise de politicieni în justiţie şi în economie etc. denotă mult mai multă incompetenţă şi impostură decât această declaraţie. Aceşti politicieni sunt recordmeni. Fiindcă nicio altă serie de politicieni de după 1989 nu a ţinut mai multă lume zilnic în stradă şi nici vreme mai îndelungată de-atât", spune protestatarul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne