Ziua 212 'România o să intre cât de curând în colaps economic! Treziţi-vă până nu este prea târziu!'

"Treziţi-vă până nu este prea târziu!", le transmit protestatarii din Piaţa Victoriei românilor, cărora le reamintesc că, având un condamnat penal în frunte, ţara se îndreaptă spre colaps.
Protest
Protest (Epoch Times)

Reveniţi lângă Guvern pentru a 212-a zi consecutiv de la adoptarea OUG 13, protestatarii rezist acuză coaliţia la Putere că, prin permanentele atacuri la adresa Justiţiei, prin politica economică falimentară, prin lipsa de preocupare faţă de bunăstarea românilor, duc ţara spre colaps.

Atacurile PSD nu sunt numai la adresa Justiţiei şi economiei, arată protestatarii ci sunt atacuri direct la adresa decenţei, raţionalităţii românilor şi, finalmente, la adresa siguranţei naţionale. În consecinţă, protestele devin o datorie civică. Potrivit unui #rezistent, protestele ar trebui chiar să îmbrace o nouă formă, protestul grevă pentru a bloca totul până când România scapă de distrugătorii ei.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Suntem într-o situaţie periculoasă, penibilă, ridicolă. De opt luni de zile ne apărăm drepturile în faţa unei guvernări care încearcă constant să reducă la tăcere sau să controleze justiţia, care a îndatorat ţara cu 10 miliarde de euro de la începutul anului, care atacă însuşi conceptul de muncă cinstită prin tentativa de naţionalizare a Pilonului 2 de pensii, care dă liber la defrişări ilegale prin tragerea pe linie moartă a Inspectorului Pădurii şi câte şi mai câte.

Este un asalt constant la raţionalitate, la decenţă, la liniştea noastră şi chiar la siguranţa naţională. Nu cred că mai putem să rezistăm aşa încă 3 ani şi 4 luni. Cred că este cazul să trecem la o nouă formă de protest, un soi de protest grevă, adică luat concediu, eventual fără plată, şi stat în stradă pe timpul zile, blocat tot şi reluat până scăpăm de ei. Nu văd altă soluţie. Nu ne dau niciun indiciu că s-ar opri, ci dimpotrivă", spune un protestatar.

Un alt participant la protest transmite şi el un apel asemănător: ţara este în pericol şi românii trebuie să se trezească, până nu e prea târziu.

"Daddy se plânge că ’’se pot ocupa de legi’’ doar dacă nu-i arestează DNA pe toţi! Păi ce aşteptări să ai Daddy, dacă toţi sunteţi nişte hoţi? Să nu uiţi, te rugăm, că eşti un condamnat!

Toţi procurorii contestă propunerile lui Tudorel în unanimitate, cum era de aşteptat şi, bineînţeles, sunt susţinuţi inclusiv de către Ambasada SUA!

Protest
Protest (Epoch Times)

Pe lângă mizeriile pe care le fac asupra Justiţiei, ce este cel mai grav, este faptul că România o să intre cât de curând în colaps economic! De când au ajuns la ’’butoane’’, au urmărit să îşi plătească firmele de casă, reuşind performanţa de a se împrumuta circa 10 miliarde de euro în doar şapte luni... Aceşti bani, ’’daţi’’ în ultimele câteva luni, vor fi dispăruţi cât de curând, iar măsurile de austeritate vor veni fără doar şi poate, pentru că nu avem de unde să plătim!

Duminică am fost peste 3000 de Cetăţeni în Piaţă şi cât de curând vom bloca ţara pentru a putea opri dezastrul început de aceşti infractori şi trădători de ţară! Oameni buni! Treziţi-vă până nu este prea târziu!", transmite tânărul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne