Ziua 171. "Actuala putere începe să-şi arate cu adevărat colţii. S-a ajuns mult prea departe, ticăloşii au depăşit orice măsură"

CCR este total aservită unei clici de corupţi, MAI-ul ascultă directivele lui Dragnea, Opoziţia este total anihilată, aşadar cetăţenii au rămas singurii care pot opri abuzurile puterii, consideră protestatarii #rezist, determinaţi să-şi continue rezistenţa paşnică din Stradă.
Protest
Protest (Epoch Times)

Trebuie să strigăm, să ne indignăm şi să nu-i lăsăm să îşi facă mendrele, transmit protestatarii rezist, reveniţi pentru a 171-a seară consecutiv în Piaţa Victoriei, lângă clădirea Guvernului care adopta în iarnă OUG 13. Revoltaţi că schimbarea premierului nu a dus şi la o schimbare în bine a politicii, ba dimpotrivă, protestatarii cer oprirea abuzurilor şi schimbarea modului în care este condusă România.

Nu este posibil ca într-un stat de drept cei ce au băgat mâna în banii statului fie să nu intre la închisoare, fie, o dată închişi, să iasă mai devreme fără să returneze banii furaţi, susţin participanţii la protest. Cu Mazăre iertat de închisoare şi Dan Voiculescu eliberat, România a ajuns, sub actuala putere, să trăiască o realitate de film prost, consideră protestatarii.â

Protest
Protest (Epoch Times)

"În aceste zile am impresia că se derulează un film prost pe care trebuie să-l oprim cu orice preţ: Mazăre primeşte 4 ani cu suspendare pentru 114 milioane de euro, Voiculescu nu face nici 3 ani din cei 10 de închisoare pentru 60 de milioane nerecuperaţi şi asta pentru că a scris 11 cărţi şi e bătrân, şi pe deasupra, îl mai dor şi maţele, Robin Hood există şi se numeşte Tudose, Inspectorul Pădurii care a salvat 47% din pădurile ţării se va închide definitiv, trenul Timişoara – Bucureşti a pierdut vagoanele în mers (da, se întâmplă în România secolului XXI !?). Trebuie să strigăm, să ne indignăm şi să nu-i lăsăm să îşi facă mendrele, atâta timp cât încă mai există libertate de exprimare. Abuzurile Jandarmeriei nu ne vor opri! Ba din contră, ne vor îndârji şi mai mult în apărarea valorilor democraţiei pentru care am venit în prima zi în Piaţa Victoriei: libertate şi dreptate! Împreună vom reuşi!", declară o protestatară.

O altă participantă la protest îşi manifestă indignarea că Jandarmeria s-a pus cu o ploaie de amenzi pe cei ce au participat la marşuri contra abuzurilor Puterii. Nu în ultimul rând, protestatara se declară revoltată de recentele decizii CCR, pe care le consideră în favoarea corupţilor şi reaminteşte că duminică va avea loc un nou marş, la care românii ar face bine să participe, pentru a-i determina pe cei aflaţi momentan în fruntea ţării să se oprească din a distruge România.

"După cele 170 de zile petrecute în Piaţă, vedem cum actuala putere începe să-şi arate cu adevărat colţii. Începând de săptămâna trecută, zilnic se primesc amenzi de către cei care protestează, de multe ori din motive cel puţin stupide, de pildă pentru “acţiuni de natură să tulbure buna desfăşurare a adunării publice (marş)”. Pe de altă parte, unii sunt amendaţi pentru participarea la un marş neautorizat. Păi cum vine asta, că nu înţeleg? Ori este autorizat ori nu? Este din ce în ce mai clar că odată cu marşurile organizate în ultimele trei săptămâni am reuşit să atragem din nou atenţia asupra noastră şi asupra faptului că în continuare se întâmplă lucruri grave care nu îşi au locul în nicio ţară liberă şi democratică.

Protest
Protest (Epoch Times)

Să nu uităm de personajul care conduce Ministerul de Interne. Ce competenţe să aibă o fostă secretară de şcoală generală dintr-un târguleţ din Teleorman în a conduce unul dintre cele mai grele şi importante ministere?! Vă daţi seama că directivele vin direct de la şeful de partid, care cred că se vrea şi se vede vreun Erdogan al României după spiritul dictatorial pe care îl are.

Să nu uităm şi de deciziile aberante ale Curţii Constituţionale, care este total aservită clicii de corupţi făcând un deserviciu enorm României fără să le pese deloc de consecinţe. De aceea cu toate amenzile care curg într-una, duminică va mai avea loc un marş la care chiar sper din suflet să se adune multă lume. Câtă vreme în acest moment pe scena politică nu există decât puterea în mâna unui grup infracţional de tip mafiot cum este coaliţia PSD cu ALDE, iar opoziţia este total anihilată, cred că singura forţă care mai poate face ceva este a societăţii civile care trebuie să se mobilizeze din nou, pentru că nu se mai poate. S-a ajuns mult prea departe, ticăloşii ăştia au depăşit orice măsură şi trebuie determinaţi să înceteze cu toate acţiunile astea de distrugere conştientă a României", transmite protestatara.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne