Ziua 170. "Partidul care ne guvernează şi-a luat pe persoană fizică o ţară întreagă!"

Cei care ne guvernează acum funcţionează pe principiul "după noi, potopul", fără să se gândească deloc la români şi la ce se va întâmpla cu ei, transmit protestatarii, reveniţi în Piaţa Victoriei "pentru o Românie frumoasă, responsabilă, de care noi, românii, să fim mândri!"
Protest
Protest (Epoch Times)

Scandarea ''Demisia!'' a răsunat din nou în faţa Guvernului, pentru a 170-a zi consecutiv de la adoptarea OUG 13, la fel şi ''Deşteaptă-te, române!'', ca un îndemn pe care protestatarii îl transmit celor de acasă, un îndemn la trezire până când "nu va fi prea târziu."

Căci, spun protestatarii, am ajuns să trăim într-o ţară în care de ani de zile politicienii fură şi apoi huzuresc pe meleaguri străine cu banii furaţi, în care cei ce au cauzat statului prejudicii enorme sunt eliberaţi fără să fi returnat banii câştigaţi necinstit şi unde legile se dau în favoarea corupţilor. Dacă lucrurile vor continua în această direcţie, copiii noştri nu vor mai avea din ce trăi într-o Românie ajunsă un paradis al hoţilor, cred cetăţenii.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Sunt în Piaţă de aproape 6 luni şi pot spune că sunt efectiv consternată şi profund indignată de tot ceea ce se întâmplă acum pe scena politică românească. Partidul care ne guvernează şi-a luat pe persoană fizică o ţară întreagă şi cu ajutorul armei proprii - Parlamentul - distruge tot! După ei potopul! Nu se gândesc deloc la ceea ce lasă în urmă! Pentru că probabil aici fură şi apoi dispar ca Ghiţă! Şi huzuresc pe meleaguri străine din banii furaţi de la noi!

Sunt curioasă, însă, ce va spune electoratul lor atunci când noi - ultima redută - ne vom sătura să ne luptăm cu morile de vânt şi vom alege calea străinătăţii (pe care nu mi-o doresc, recunosc!). Cine le va mai plăti atunci pensiile? Din ce bani vor mai trăi? Atunci vor fi la mila copiilor lor pe care acum îi blamează şi îi alungă din ţară! Şi abia atunci ne vor înţelege şi ne vor da dreptate! Dar va fi prea târziu... Sper totuşi să nu ajungem acolo! Încă am încredere că binele şi dreptatea vor triumfa în această ţară! Încă lupt! Dar, oare, cât vom mai rezista pe "baricade"?", declară o protestatară, mamă a doi copii.

Protest
Protest (Epoch Times)

La rândul său, un alt participant la protest transmite că iese în stradă pentru o Românie în care să îţi fie drag să trăieşti, pentru a lăsa moştenire generaţiilor viitoare un stat frumos, emblematic şi demn.

"De ce ies? Ies pentru o Românie frumoasă, responsabilă, de care noi, românii, să fim mândri. O Românie în care românul este protejat, respectat, apreciat, educat, însănătoşit, îngrijit de către statul român. Ies pentru a proteja drepturile şi libertăţile elementare ale cetăţeanului, constituţia, legea, justiţia şi românii. Ies pentru a întări responsabilitatea statului, justiţia, aplicarea legii, însăşi România. Ies pentru că nu mai tolerez corupţia, nedreptatea, abuzurile, lipsa de transparenţă, tragediile, aplicarea inechitabilă a legii, România nefuncţională. Ies pentru tine, pentru mine, pentru a lăsa moştenire o Românie frumoasă, emblematică şi demnă. Şi voi ieşi în continuare", transmite tânărul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne