Voiculescu: Minciuni, aberaţii şi dispreţ. Share, poate ajunge şi la cei pe care PSD îi minte cu programul!

Ministrul Sănătăţii Florin Bodog şi colegii săi de partid aruncă numai minciuni, aberaţii şi dispreţ asupra societăţii româneşti, a remarcat tehnocratul Vlad Voiculescu, la scurt timp după ce Guvernul Cioloş a fost ţinta unei noi runde de acuzaţii denigratoare.
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Ministrul PSD al Sănătăţii Florian Bodog, de profesie chirurg plastician, recidivează, repetând aceleaşi gogomănii din nou şi din nou... şi asta tocmai în domeniul pe care ar trebui să îl înţeleagă cel mai bine, şi-a exprimat nemulţumirea marţi, pe pagina sa de Facebook, fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

"La fel ca mai marii partidului său, mizează pe faptul că poate spune orice la televizor fără ca cineva să îl întrebe de sănătate... de sănătatea românilor sau de sănătatea morală a unei societăţi asupra căreia dânsul şi colegii dânsului aruncă doar minciuni, aberaţii şi dispreţ. Guvernul Cioloş a venit pe arşi şi nu a făcut absolut nimic pentru arşi - asta este linia de la partid, asta trebuie să repete domnul Bodog până i se acreşte. Este deja a treia oară... şi ne spune mai departe domnul chirurg plastician Bodog: În timpul acestui Guvern s-a închis secţia de la Spitalul de arşi Am redeschis Spitalul de arşi Secţia funcţionează şi nu sunt probleme", a declarat Vlad Voiculescu.

Fostul ministru tehnocrat a atras atenţia că pesedistul Florian Bodog îl acuză aşadar că a închis secţia de terapie intensivă de la Spitalul de Arşi.

"Ştim deja părerea asumată de partidul dumnealui cu doar câteva luni mai devreme... că tratăm ca în Germania. Ei bine, noi ceilalţi aveam altă părere. Drept pentru care, la câteva săptămâni după ce am venit la Ministerul Sănătăţii, unul dintre colegii mei - Dr. Cătălin Cîrstoveanu - şi-a petrecut o noapte întreagă în secţia de terapie intensivă a Spitalului de Arşi", a precizat Vlad Voiculescu, prezentând mai jos câteva extrase din raportul pe care doctorul respectiv i l-a prezentat imediat după.

1. Risc infecţii prin germeni ce se dezvoltă în apa caldă (ex. Pseudomonas): chiuvete uz casnic, încă există baterii cu mâner, încă se foloseşte săpun solid.

2. Preparare improprie şi periculoasă a medicaţiei i.v. şi a perfuziilor: masă, gunoi, fară mânuşi sterile, fără flux laminar, etc.

3. Microflora: Climatizarea nu a funcţionat niciodată, nu se poate curăţa/steriliza

4. Microflora: există calorifere, uşi termopane deschise în permanenţă

5. "Dezinfecţie" pardoseli: improprie

6. Lipsa umidificării apei în circuitul de ventilaţie. Umidificatoare învechite. Circuite ventilator: rar se folosesc "only use"

7. Critic: Lipsă saltele încălzire pacient - se folosesc paturi textile!

8. Siguranţa pacientului: fire electrice în patul pacientului

9. Arhitectura: instalaţii gaze medicale, instalaţii electrice construite neglijent şi impropriu, prezenţa oglinzilor, prezenţa aerisitoarelor de calorifere

10.Arhitectura: consolă lumină aşezată strâmb pe pereţii-neglijent, pare arhitectură de birou

11. Arhitectura: Lumină industrială

12. Echipamente învechite

"Aceasta era aşadar situaţia infrastructurii sanitare de acolo, iar asta era foarte bine ştiut şi de domnul Bănicioiu, şi de domnul Bodog, şi de ceilalţi colegi ai dumnealor. Deci da, am închis secţia de terapie intensivă de la Spitalul de Arşi pentru a fi renovată. Şi dă, secţia a fost renovată de proprietarul clădirii (Sectorul 1) după planurile şi la insistenţele şi presiunile publice ale echipei mele. Secţia a fost finalizată până la urmă şi funcţionează", a afirmat Vlad Voiculescu.

În acest context, tehnocratul a subliniat că "domnul chirurg plastician şi ministru Bodog nu are absolut niciun merit, deşi acum ne spune că - atenţie! - a redeschis Spitalul de arşi.

"Şi ca să fim puţin mai exacţi... spital nu a fost închis niciodată. Este vorba de o secţie din spital care a fost închisă pentru renovare! Dar ce contează acolo o nuanţă când misiunea de la partid este clară? Daţi-o pe tehnocraţi! Pentru orice nu sunteţi în stare sau nici măcar nu vă propuneţi... daţi-o pe tehnocraţi! Este deja a doua oară când domnul Bodog spune exact aceeaşi gogomănie, cu exact aceleaşi cuvinte. Vă rog share, poate ajunge şi la cei pe care partidul îi minte cu programul!", a conchis Vlad Voiculescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne