Vladimir Plahotniuc, citat la procuratură. Este bănuit de spălare de bani

Vlad Plahotniuc
Vlad Plahotniuc (jurnal.md)

Procuratura Anticorupţie îl citează pe Vladimir Plahotniuc în calitate de bănuit într-un dosar privind spălarea banilor, săvârşită în proporţii deosebit de mari.

Oamenii legii au recurs la notificarea publică a fostului lider PDM „având în vedere că nu există, deocamdată, o altă cale de informare a cetăţeanului Vladimir Plahotniuc privind citarea sa în faţa procurorului”.

Potrivit citaţiei publice, Plahotniuc însoţit de un apărător urmează să se prezinte la 9 octombrie, ora 10 pentru audierea în calitate de bănuit. În caz contrar, acesta „poate fi supus amenzii judiciare sau aducerii silite”.

Fostul ministru al Justiţiei, Oleg Efrim, a cărui Casă de avocatură „Efrim, Roşca şi Asociaţii” îl reprezintă pe Vladimir Plahotniuc, a declarat pentru TV8 că avocaţii au primit informaţia de la Procuratura Anticorupţie şi se vor prezenta pentru clarificări.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe