USR: "Viitorul ministru al Justiţiei nu a răspuns la niciuna din întrebările adresate de noi"

Viitorul ministru al Justiţiei nu a răspuns la niciuna din cele cinci întrebări adresate de USR. Când parlamentarii Uniunii Salvaţi România au protestat, Eugen Nicolicea i-a mulţumit viitorului ministru că nu a răspuns întrebărilor...
Florin Iordache(PSD),
Florin Iordache(PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Membru în Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice şi în Comisia pentru cercetarea abuzurilor, corupţiei şi pentru petiţii a Camerei Deputaţilor, Adrian Claudiu Prisnel acuză că atât viitorul ministru al Agriculturii cât şi nominalizatul PSD pentru Justiţie mai mult n-au răspuns la întrebări decât au răspuns. Astfel, Daea mai degrabă a audiat el comisia decât a fost audiat iar Iordache, sprijinit de Nicolicea, nici nu s-a sinchisit de întrebările USR.

Astăzi Petre Daea a fost audiat de comisile reunite de agricultură ale Camerei Deputaţilor şi Senatului. După ce a lălăit un discurs de zece minute în care a descris în termeni vagi programul de guvernare şi aşa vag, am avut la dispoziţie suficient timp să punem întrebări.

Am început eu cu Cristian Ghinea, după care a urmat o jumătate de oră de întrebări şi apoi domnul Daea a început să-şi formuleze răspunsurile.

Deşi ne-a nominalizat pe amândoi, răspunsurile lui nu au atins deloc fondul. Pe scurt, a răspuns că nu are timp să răspundă, şi, la sfârşit, că nu are timp nici să ne mulţumească. În concluzie, ne-a audiat el pe noi.

La audierea lui Florin Iordache a fost mult mai simplu: viitorul ministru al justiţiei nu a răspuns la niciuna din cele cinci întrebări adresate de noi. Când am protestat, Eugen Nicolicea, preşedintele de şedinţă, şi-a dat măsura, mulţumindu-i viitorului ministru că nu a răspuns întrebărilor care i-ar fi pus în lumină proastă pe cei care le-au adresat", scrie, pe Facebook, Prisnel.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne