UPDATE: Petra Kvitova a câştigat turneul de la Madrid. Serena Williams şi Maria Şarapova eliminate in semifinale

Jucătoarea de tenis Petra Kvitova. (NATALIA KOLESNIKOVA/AFP/Getty Images)
Flori Mladin
10.05.2015

UPDATE. În finala turneului de tenis de la Madrid, cehoaica Petra Kvitova a învins-o fără probleme pe rusoaica Ekaterina Kuzneţova, cu scorul 6-1, 6-2, câştigând râvnitul trofeu.

Favoritele turneului de la Madrid Serena Williams şi Maria Şarapova au fost eliminate în semifinalele turneului de Premier Mandatory de la Madrid. Finala se va disputa între jucătoarele Petra Kvitova şi Ekaterina Kuzneţova.

Petra Kvitova (locul 4 WTA) a eliminat-o pe liderul mondial Serena Williams cu scorul de 6-2, 6-3, iar Svetlana Kuzneţova (locul 29 WTA) a eliminat-o pe Maria Şarapova (locul 3 WTA). Eliminarea Şarapova în semifinale contează pentru Simona Halep, care îşi păstrează locul 2 în ierarhia mondială.

Astfel că la turneul lui Ion Tiriac de la Madrid va avea loc o finală surpriză, în care cehoaica Petra Kvitova se va confrunta cu rusoaica Svetlana Kuzneţova.

Amintim ca jucătoarele noastre nu au depăşit sferturile de finală la acest turneu. Simona Halep a ieşit din primul meci pe care l-a jucat pe terenul de Madrid, fiind învinsă de franţuzoaica Alize Cornet cu 7-6, 6-3, iar Irina Camelia Begu a fost învinsă de Petra Kvitova cu 7-5, 6-3.

După turneul de la Madrid, între 11-19 mai se va desfăşura turneul de tenis de la Roma, unde vor fi prezente şi jucătoarele românce.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor