Un pacient îşi salvează asistentul social, care tocmai luase o supradoză

O asistentă socială din Pennsylvania, care era angajată de o companie să aibă grijă de o femeie de 73 de ani în scaun cu rotile, a fost arestată pentru posesie şi utilizare de droguri, a declarat un reprezentant al poliţei.
Amber Graziano
Amber Graziano (.)

Amber Graziano, o tânără de 29 de ani, a fost găsită inconştientă în dormitorul ei de către doamna în vârstă pe care trebuia să o îngrijească, care a sunat imediat la salvare. Când au sosit poliţiştii şi au cercetat dormitorul fetei, au găsit 6 pachete de heroină, potrivit Fox 29.

Graziano a fost dusă la spital.

"Dacă doamna în vârstă de 73 de ani nu ar fi sunat la urgenţe, Amber ar fi murit, aşa că aceasta i-a salvat viaţa", a mărturisit administratorul Michael Chitwood publicaţiei de ştiri.

Însă Graziano s-a întors la casa bătrânei după ce i s-a dat drumul din spital şi a luat-o la întrebări în legătură cu telefonul pe care l-a dat aceasta la poliţie.

"I-a spus doamnei de 73 de ani: de ce aţi sunat la poliţie şi de ce mi-aţi sunat angajatorul? M-au dat afară", a mai mărturisit Chitwood.

Aceasta este a doua oară când fata de 29 de ani a avut o experienţă soră cu moartea. Poliţia a găsit-o pe stradă inconştientă în decembrie şi au trebuit să folosească Narcan, o substanţă folosită în cazul persoanelor ce au luat o supradoză, pentru a o readuce la viaţă. Poliţia susţine că încă investighează cazul acesteia, pentru a afla de cât timp consumă droguri.

Home Helpers, compania pentru care lucra Graziano, a cerut scuze femeii în vârstă într-o declaraţie şi a susţinut, potrivit Fox 29, că acesta este un incident izolat.

Administratorul Michael Chitwood a avut câteva replici dure la adresa lui Graziano pentru faptul că a pus în pericol o femeie în vârstă.

"O supui unui risc şi poate păţi ceva. Nu este corect, este un act criminal", a precizat acesta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură