Statul, tot una cu Guvernul Grindeanu? Dragnea se plânge de PNL şi de Iohannis

Cei de la PNL şi de la Cotroceni vor să blocheze activitatea statului, a acuzat Dragnea, după ce liberalii au anunţat că ar putea ataca la CCR legea prin care Guvernul e abilitat să dea ordonanţe în vacanţa parlamentară, dacă la Camera Deputaţilor nu se reglementează clar domeniile de emitere a acestor ordonanţe.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Liderul PSD Liviu Dragnea i-a acuzat joi pe liberali şi pe preşedintele Iohannis că vor să blocheze Guvernul şi, în consecinţă, "funcţionarea statului", relatează Hotnews.

"Am discutat cu dl Grindeanu. Am văzut ce fac cei de la PNL şi de fapt şi cei de la Cotroceni, vor să blocheze activitatea Guvernului, de fapt vor să blocheze activitatea statului", a afirmat Liviu Dragnea.

Declaraţia lui Liviu Dragnea a fost făcută în contextul în care preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anunţat, după ce Senatul a adoptat proiectul de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe pe perioada vacanţei parlamentare, că partidul pe care îl conduce va ataca la CCR respectul act normativ, dacă acesta va rămâne în forma actuală.

Mai mult, în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis s-a declarat "indignat" că Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a decis să trimită la CCR legea care le interzice condamnaţilor penal să facă parte din Guvern, Dragnea s-a plâns că e posibil ca el să devină o obsesie pentru Cotroceni.

"Este foarte posibil că eu să devin încet încet o obsesie pentru acel palat (palatul Cotroceni - n.r)", a declarat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne