Traian Băsescu: Sorin Oprescu mai cunoscut de maidanezi, decât de votanţi

Câini comunitari
Câini comunitari (Epoch Times România)

Traian Băsescu a ironizat marţi tentativa preşedintelui PC Daniel Constantin de a încerca să-l sperie pe Crin Antonescu, fluturând public perspectiva ca PSD-ul, PC-ul şi UNPR-ul să-l susţină la prezidenţiale pe Sorin Oprescu. Invitat la B1 Tv, şeful statului a explicat că nu crede în şansele lui Sorin Oprescu la prezidenţiale.

Făcând trimitere la povestea lui Ionuţ Anghel, băieţelul de 4 ani omorât de câini vagabonzi în Bucureşti, Traian Băsescu a reamintit că, în vremurile lui bune, actualul primar al Capitalei nu a obţinut mai mult de 2% la alegerile pentru Cotroceni.

"A mai luat 2% Sorin Oprescu, când stătea mai bine. Încă nu se prinsese lumea cum e cu Sorin Oprescu. Iar pe Sorin Oprescu cel mai bine îl cunosc câinii maidanezi", a comentat Băsescu.

Reamintim că luni, 10 februarie, premierul Ponta a anunţat înfiinţarea USD, o alianţă electorală între PSD, PC şi UNPR pentru alegerile europarlamentare din acest an. Invitatul "de onoare" la această conferinţă a fost primarul capitalei Sorin Oprescu.

USD-ul l-a avut ca oaspete de onoare la lansare pe primarul Capitalei, Sorin Oprescu, prezentat cu onoruri de Ponta drept invitat special.

La câteva ore după ce Ponta a salutat prezenţa lui Oprescu la eveniment, preşedintele PC, Daniel Constantin a declarat la televiziunea de casă a premierului, România TV, că Sorin Oprescu ar putea fi un candidat la preşedinţia României, „cu şanse mari, poate cele mai mari”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne