Test de inteligenţă cu imagini

Test de inteligenţă cu imagini (teste.haios.ro)
A. D.
16.09.2015

Cui nu-i plac testele de inteligenţă? Ele sunt instrumentele psihologice ce stabilesc gradul de inteligenţă al fiecăruia dintre noi. Şi ne place să ştim cum stăm la capitolul “minte”, mai ales când descoperim că ea merge “brici”, sau să completăm acolo unde găsim mici lipsuri.

Şi, dacă vă întrebaţi cum funcţionează aceste teste, ele sunt concepute astfel încât scorurile lor să pună în evidenţă diferenţe între persoane în ceea ce priveşte capacitatea de gândire şi raţionament abstract, capacitatea de a învăţa lucruri noi şi abilitatea de a rezolva probleme.

Şi indiferent de testul utilizat, valoarea medie a coeficientului de inteligenţă este întotdeauna 100. Se consideră că persoanele cu un IQ mai mic de 90 prezintă un deficit intelectual, iar cei cu IQ mai mare de 130 au o inteligenţă superioară.

Testul pe care îl propunem astăzi, nu este unul care să vă dezvăluie coeficientul de inteligenţă, dar este unul care vă pune vizual mintea la contribuţie, pentru a vedea cât de „ascuţit” este simţul dumneavoastră de observaţie. Înainte de a răspunde şi a trece la întrebarea următoare, analizaţi cu atenţie fiecare fotografie.

Prima fotografie, vă arată o imagine din Africa, neprelucrată, a unei zebre ce pare că are două capete. Este oare această fotografie dovada unei mutaţii?

Intraţi aici pentru a răspunde la întrebare, dar şi pentru a completa restul testului cu imagini.

Succes!

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor