Tarom scoate la licitaţie realizarea uniformelor create de Botezatu

Aeronavă TAROM
Aeronavă TAROM (Epoch Times România)

Compania naţională de transport aerian TAROM lansează licitaţia pentru realizarea uniformelor piloţilor şi însoţitorilor de bord, a căror creaţie este semnată Cătălin Botezatu.

Achiziţia uniformelor este defalcată pe loturi, iar durata contractului este de doi ani de la atribuire. Conform Focus Energetic, valoarea contractului nu este făcută publică în anunţul de licitaţie.

Criteriul de atribuire al contractului va fi preţul cel mai mic, câştigător al licitaţiei va fi desemnat participantul care va înainta oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.

Data şi ora limită pentru depunerea ofertelor este 10 iulie 2014, ora 13:00. TAROM va cumpăra uniforme complete iarnă/vară pentru piloţi, stewardese şi stewarzi, de la sacouri şi vestoane, până la caschete, toci, cravate, eşarfe, genţi şi pantofi.

La concursul pentru crearea uniformelor s-au înscris în urmă cu un an 31 de designeri români, câştigător fiind desemnat Cătălin Botezatu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Economie