Tăriceanu, pus la zid după ce a atacat USR-ul: Îşi va primi plata pe care o merită!

Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu (Epoch Times România)
Loredana Diacu
24.03.2019

Revoltat că şeful Senatului i-a numit "neterminaţi" pe membrii USR, senatorul Mihai Goţiu îl acuză pe liderul ALDE de laşitate şi transmite opiniei publice că Tăriceanu este cel ce a semnat "delapidarea aurului din Munţii Apuseni către clica de securişti mafioţi". Potrivit lui Goţiu, minciunile şi atacurile mizerabile ale lui Călin Popescu Tăriceanu îşi vor primi plată pe care o merită.

Reamintim că aflat ieri la Bacău, Tăriceanu a acuzat USR că vine săptămânal cu câte „o prostie imensă” şi i-a numit „neterminaţi”.

„Ăştia nu scapă o săptămână să nu vină cu câte o prostie imensă şi lumea se miră. Dar eu vă spun ceva, nu are lumea de ce să se mire. Dacă vrei să faci politică cu nişte neterminaţi, care n-au carte de vizită profesională, care n-au pic de experienţă politică, nu au sensibilitatea factorului de responsabilitate socială în momentul în care intri în politică, atunci sigur că o să vedem şi în continuare acelaşi gen de poziţionări şi de declaraţii care îi descalifică”, a declarat liderul ALDE, citat de G4Media.

Redăm postarea senatorului USR:

"CEL MAI LAŞ POLITICIAN ROMÂN NE ATACĂ. Cică dl Tăriceanu a afirmat despre mine şi colegii de la USR că am fi nişte ”neterminaţi”, ”urmaşi ai securiştilor”, ”traşi din spate de diferite sfori”.

I-aş răspunde direct şi în faţă, doar că dl Tăriceanu este de o laşitate fără pereche în politica românească. De mai bine de un an şi jumătate este chiulangiul numărul 1 al Senatului. Prezenţa lui ”la muncă” e la fel de rară precum a mamuţilor pe malul Dâmboviţei.

În laşitatea lui fără margini, Tăriceanu îşi închipuie că va scăpa de răspundere în faţa Justiţiei făcând jocurile lui Dragnea, negociind viitorul cetăţenilor români pe mâna lui Tudorel Toader, pentru a scăpa şi a bloca ancheta penală în care e vizat şi în care senatorii PSD şi ALDE fac scut în jurul lui de luni bune. Am o veste proastă pentru Călin Popescu Tăriceanu – sunt sute de mii şi milioane de cetăţeni români, care nu sunt nişte ”neterminaţi” şi nici ”urmaşi ai securiştilor” care îl apără pe el acum, cetăţeni care vor pune punct carierei lui politice.

Omul care a semnat delapidarea aurului din Munţii Apuseni către clica de securişti mafioţi a lui Talpeş, Tender şi Timiş va da socoteală pentru faptele lui şi va ajunge acolo unde îi e locul, la depozitul de deşeuri toxice ale istoriei contemporane a României.

Am văzut, ieri, la Cluj, mobilizarea şi energia cetăţenilor care se implică pentru schimbarea României în bine şi nu am nici cel mai mic dubiu că minciunile şi atacurile mizerabile ale lui Călin Popescu Tăriceanu îşi vor primi plata pe care o merită. Mai întâi la vot şi apoi în faţa Justiţiei. Şi că dl Călin Popescu Tăriceanu va beneficia de un ”concediu” prelungit într-un loc din care nu va putea chiuli la fel de des cum o face acum în Senatul României", scrie, pe Facebook, senatorul USR.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor