Un paznic le-a interzis Gabrielei Firea şi lui Ciolacu să filmeze un clip electoral pe şantierul patinoarului "Flamaropol". Ce au făcut cei doi?

Gabriela Firea si Marcel Ciolacu (Epoch Times România)
Ana Ion
10.05.2024

Candidata PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, şi premierul Marcel Ciolacu au mers, pe 29 aprilie, la şantierul abandonat de la patinoarul "Mihai Flamaropol" pentru a filma un clip de campanie. Surpriză însă, un paznic nu le-a permis să filmeze în interior, au dezvăluit mai mulţi martori oculari pentru Hotnews.ro.

„Problema a apărut la omul de la pază, un domn care păzeşte şantierul. Le-a cerut să se legitimeze şi dacă au dreptul să filmeze în şantierul abandonat de la patinoarul Flamaropol. Chiar dacă cei doi s-au prezentat, nu au primit acceptul să filmeze. Nu au insistat foarte mult să intre după ce omul de la pază nu şi-a schimbat poziţia. Firea şi Ciolacu au înţeles că nu pot intra”, au declarat mai multe surse pentru Hotnews.ro.

Gabriela Firea a precizat, pentru Hotnews.ro, că nu a dorit să intre pe şantier, ci doar „s-au uitat”. Răspunsurile candidatei PSD au venit după ce a fost întrebată de Hotnews.ro despre incidentul menţionat.

„Am fost cu Rareş Hopincă şi cu premierul Marcel Ciolacu. Le-am spus ce am făcut eu în mandatul meu şi că patinoarul este acum în paragină. Am făcut şi un filmuleţ şi îl vom difuza. Nu am dorit acces în şantier, ruina se vede şi de pe trotuar”, a fost poziţia candidatei PSD pentru Primăria Capitalei.

A completat că „premierul l-a întrebat pe paznic dacă în cei aproape patru ani a fost pe acolo domnul primar general, iar domnul a spus că nu a fost nimeni. Ne-am uitat de pe trotuar, se vede lucrarea abandonată”, este relatarea făcută de Gabriela Firea pentru publicaţia citată.

Articolul integral poate fi citit aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor