Surpriză cu fiori printre decoraţiunile bradului împodobit

Şarpele tigru a intrat printr-o uşă rămasă deschisă, după care s-a aşezat confortabil printre decoraţiuni
Şarpele tigru a intrat printr-o uşă rămasă deschisă, după care s-a aşezat confortabil printre decoraţiuni (Snake Catcher Victoria)

O femeie din Melbourne, Australia, a descoperit duminică, 18 decembrie a.c., în bradul împodobit, un cadou neobişnuit de Crăciun: un şarpe veninos de aproximativ un metru lungime încolăcit în jurul acestuia.

Femeia a cerut imediat ajutorul autorităţilor pentru a îndepărta şarpele tigru din casă.

Barry Goldsmith, vânătorul de şerpi care a prins reptila, a declarat că acesta a intrat prin uşa rămasă deschisă, după care s-a aşezat confortabil printre decoraţiuni. Şerpii tigru, care se găsesc în zonele de coastă din Australia, sunt foarte veninoşi şi periculoşi.

Goldsmith a spus că femeia "a reacţionat destul de bine" la vederea surprizei din brad. "A părăsit camera, a pus un prosop pentru a bloca uşa şi m-a sunat", a declarat el pentru BBC. Şarpele a fost eliberat în natură, specia fiind protejată în cele mai multe state australiene.

Goldsmith a povestit că este obişnuit să găsească şerpi în locuri neobişnuite. "I-am găsit în cizme, în maşini de spălat, cuşti pentru câini, cutii pentru pisici, băi, dulapuri de bucătărie şi rafturi", a spus el. Iar acum, printre decoraţiile bradului împodobit pentru sărbători.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură