Sorana Cîrstea învinsă de Sara Sorribes Tormo în primul tur la Hiroshima (WTA)

Jucătoarea română a fost surclasată în meciul de debut de capul de serie numărul şapte, spaniola Sara Sorribes Tormo, în trei seturi, scor final 6-2, 3-6, 6-2.
Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea.
Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea. (twitter.com)

Sorana Cîrstea (29 ani, 95 WTA) nu a început deloc bine turneul WTA Internaţional “Hana-cupid Japan Women’s Open”, de la Hiroshima - dotat cu premii totale în valoare de 250.000 de dolari, sportiva română cedând la capătul unui meci destul de dificil în faţa tenismanei din Spania, Sara Sorribes Tormo (22 ani, 85 WTA).

Scorul final a fost 6-2, 3-6, 6-2, timpul de joc alocat fiind de o oră şi 56 de minute.

Adversara româncei a avut în acest meci 8 duble greşeli, în timp ce Cîrstea a contabilizat 3.

În confruntările directe dintre cele două iubitoare ale sportului alb, iberica conduce acum cu 2-0, după ce aceasta se impusese în primul lor duel în 2016 la Sao Paulo, în semifinale, cu 6-2, 6-3.

Cîrstea va primi de la organizatori pentru prezenţă un cec de 1.925 dolari, respectiv un punct WTA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport