Michael Schumacher, internat la spitalul Georges-Pompidou din Paris (Le Parisien)

Fostul campion german de Formula 1 a fost, potrivit cotidianului francez 'Le Parisien', internat la spitalul 'Georges-Pompidou' din capitala Franţei, pentru a fi supus unui tratament cu celule stem.
Germanul Michael Schumacher.
Germanul Michael Schumacher. (Stuart Franklin / Bongarts / Getty Images)

Fostul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, care în decembrie 2013 a suferit un grav accident de schi în Alpii francezi, în urma căruia a rămas în stare de comă o lungă perioadă, a fost internat în spitalul Georges-Pompidou din Paris, luni după-amiază, ''pentru a fi tratat în cel mai mare secret'', potrivit cotidianului Le Parisien, citat de AFP. Ştirea nu a fost însă confirmată de Asistenţa publică-Spitale din capitala franceză.

Potrivit presei centrale, Schumacher a fost internat într-o unitate de supraveghere permanentă a serviciului de chirurgie vasculară, condus de profesorul Philippe Menasché. Germanul ar urma să înceapă de marţi un tratament ce include "perfuzii cu celule stem care sunt introduse în organism pentru a obţine o acţiune anti-inflamatoare sistemică, adică în tot organismul'', potrivit sursei citate, acesta urmând să părăsească spitalul peste o zi.

Publicaţia a mai precizat că pilotul german ar mai fi fost internat de două ori la spitalul Georges-Pompidou, în primăvara acestui an.

În vârstă de 50 ani, Michael Schumacher nu a fost fotografiat sau văzut în public după accident, lucru care a generat numeroase zvonuri referitoare la speranţele tot mai scăzute în ceea ce priveşte recuperarea sa, pe care multiplul campion german a continuat-o până de curând la domiciliul său din Elveţia. De asemenea, nu s-a observat nicio reacţie din partea anturajului celui care a cucerit şapte titluri de campion mondial în Formula 1.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport