"Puciul" lui Oprişan, dezamorsat de Ciolacu. "Baronul" de Vrancea, dat jos de pe listele pentru parlamentare

Marian Oprişan
Marian Oprişan

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat miercuri, în cadrul unor declaraţii de presă făcute la sediul partidului, că listele trimise de Marian Oprişan la Vrancea pentru alegerile parlamentare au fost invalidate.

Şeful social-democraţilor a adăugat că în acest moment candidatura lui Oprişan la Senat nu este oportună.

"Listele trimise de domnul Marian Oprişan la Vrancea au fost invalidate. Acest lucru înseamnă că se declanşează din nou procedura şi diseară vom lua decizie asupra listei de la Vrancea. Îmi menţin părerea că domnul Marian Oprişan nu trebuie să candideze pentru o funcţie în Parlamentul României. În opinia mea, candidatura sa pentru Senat nu este oportună. Cred că în acest moment cel mai oportun este ca Marian Oprişan să rămână vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea", a declarat Marcel Ciolacu.

Totodată, şeful social-democraţilor a precizat că în urma şedinţei de Consiliu Politic Naţional, s-a luat decizia că, pe listele PSD, „nu va candida nicio persoană care este trimisă în judecată”.

Reamintim că "baronul" PSD de Vrancea, unul dintre marii perdanţi ai alegerilor locale din 27 septembrie, a pus la cale, marţi, un adevărat puci, pentru a se vedea intrat în Parlament. Ignorând deciziile lui Marcel Ciolacu, Oprişan a convocat o şedinţă de partid deşi nu mai este liderul organizaţiei locale şi s-a pus în fruntea listei candidaţilor pentru Senat.

La şedinţa convocată de Oprişan a fost votat „în unanimitate” şi un lider nou al organizaţiei PSD Vrancea, aceasta în condiţiile în care Marcel Ciolacu, preşedintele partidului, îl desemnase marţi pe Angel Tîlvăr la conducerea filialei judeţene. Tîlvăr a fost însă revocat din funcţie şi înlocuit cu Vasile Carnariu. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne