Oprişan nu se lasă tras pe linie moartă. S-a pus în fruntea listei PSD Vrancea pentru Senat

Marian Oprisan
Marian Oprisan (Epoch Times România)

"Baronul” PSD de Vrancea, unul dintre marii perdanţi ai alegerilor locale din 27 septembrie, a pus la cale, marţi, un adevărat puci, pentru a se vedea intrat în Parlament. Ignorând deciziile lui Marcel Ciolacu, Oprişan a convocat o şedinţă de partid deşi nu mai este liderul organizaţiei locale şi s-a pus în fruntea listei candidaţilor pentru Senat, relatează Digi24.ro.

La şedinţa convocată de Oprişan a fost votat „în unanimitate” şi un lider nou al organizaţiei PSD Vrancea, aceasta în condiţiile în care Marcel Ciolacu, preşedintele partidului, îl desemnase marţi pe Angel Tîlvăr la conducerea filialei judeţene. Tîlvar a fost însă revocat din funcţie şi înlocuit cu Vasile Carnariu.

Reamintim că Oprişan a intrat în dizgraţia conducerii PSD. Marcel Ciolacu i-a reproşat puternicului baron de Vrancea că a pierdut alegerile în judeţ pentru că a insistat să candideze pentru şefia Consiliului Judeţean. Ciolacu nu s-a rezumat doar la reproşuri ci i-a luat lui Oprişan funcţia de preşedinte al organizaţiei Vrancea şi şi-a asumat el funcţia de preşedinte interimar. Ciolacu i-a mai transmis fostului şef de CJ că partidul va câştiga parlamentarele în judeţ şi fără contribuţia sa.

Marţi, conducerea PSD a decis ca vicepreşedintele organizaţiei Vrancea, Anghel Tîlvăr, să preia, interimar, funcţia de preşedinte. În seara aceleiaşi zile, PSD Vrancea a anunţat însă, printr-un-un comunicat de presă, că şi-a desemnat candidaţii la alegerile parlamentare, în cadrul unei şedinţe care a avut loc la sediul PSD Vrancea, dar şi în sistem online şi că pe primul loc la Senat figurează Marian Oprişan.

Articolul integral poate fi citit aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne