Tudose: Grindeanu poate fi un element util pentru ţară!

Nu doar Liviu Dragnea a vorbit cu Grindeanu, ci şi premierul Tudose, care consideră că predecesorul său poate fi un element util pentru ţară.
Mihai Tudose
Mihai Tudose (Florin Chirilă / Epoch Times România)

Premierul Mihai Tudose a confirmat că a vorbit personal cu Sorin Grindeanu, iar într-o echipă de partid s-au purtat discuţii cu acesta în ideea de a-i oferi o funcţie publică. O decizie în acest sens ar putea fi luată la începutul săptămânii viitoare, relatează Agerpres.

"Da, am vorbit la nivel şi personal, şi politic şi într-o echipă de partid, fiindcă totuşi Sorin Grindeanu a fost premierul României şase luni de zile... cu un bagaj de informaţii acum şi cu o experienţă care pot fi folosite pentru România. Şi, da, avem o discuţie în acest sens cu domnia sa. E o discuţie destul de avansată, aşteptăm ca domnia sa să se întoarcă, este într-o deplasare cu familia, şi cred că la începutul săptămânii îl vom aşeza cumva. Eu cred că poate fi un element util pentru ţară ", a declarat Mihai Tudose, joi seară, la Antena 3, confirmând că lui Grindeanu i-a fost propus un post de ambasador.

Declaraţiile premierului vin în contextul în care Grindeanu afirma recent, tot la Antena 3, că a vorbit cu Liviu Dragnea, discuţia fiind una constructivă şi benefică, de-a lungul căreia liderul PSD i-a vorbit părinteşte. Dragnea a confirmat discuţia, precizând că Grindeanu este recuperabil, însă are nevoie neapărat de o perioadă în care să metabolizeze ce s-a întâmplat, pentru a înţelege unde a greşit.