"Daddy" Dragnea dă asigurări: Grindeanu este recuperabil!

Sorin Grindeanu este recuperabil însă are nevoie neapărat de o perioadă în care să metabolizeze ce s-a întâmplat, pentru a înţelege unde a greşit, dă asigurări cel care l-a alungat cu forţa pe fostul premier din Palatul Victoria, nu înainte ca cei doi să se fi atacat fără niciun menajament.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Sorin Grindeanu a făcut o "boacănă mare" care i-ar fi putut "costa foarte mult politic", are nevoie de timp pentru a înţelege unde a greşit însă este recuperabil, a declarat joi Liviu Dragnea, întrebat fiind de presă, dacă şi-ar dori ca Grindeanu să rămână în PSD, relatează Hotnews.

"O să discutăm în Comitetul Executiv Naţional, dar nu mâine. Sorin a făcut o boacănă mare care ne-ar fi putut costa foarte mult politic. Voi discuta cu colegii mei. Sorin Grindeanu are neapărat nevoie de o perioadă pentru a metaboliza ce s-a întâmplat şi pentru a înţelege unde a greşit. E un tânăr ca mulţi alţi tineri în care PSD a investit şi cred că este recuperabil", a declarat Dragnea, citat de news.ro

De asemenea, liderul PSD a infirmat că i-ar fi propus funcţia de consul sau ambasador la Chişinău, aşa cum se auzise.

Declaraţiile lui Dragnea sunt făcute în contextul în care fostul premier Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri seara la Antena 3, că s-a întâlnit cu liderul PSD Liviu Dragnea în urmă cu câteva zile, discuţia fiind una cât se poate de "constructivă şi benefică", de-a lungul căreia Dragnea i-a vorbit "părinteşte."

"Nu cred că a trecut cu totul peste ceea ce s-a petrecut, dar a arătat multă înţelegere. Mi-a vorbit despre tinereţe şi despre tentaţii, despre loialitatea faţă de partid şi despre datoria faţă de ţară. Aş zice că mi-a vorbit părinteşte. Sper că ceea ce s-a întâmplat îmi va aduce un plus experienţei politice", a declarat fostul premier. Mai multe informaţii, aici.