Povestea se repetă. Un alt poliţist lovit cu maşina de un şofer recalcitrant

(photos.com)

În timp ce trupul neînsufleţit al subinspectorului de poliţie Gheorghe Ionescu, mort după ce un şofer băut l-a lovit cu maşina, era dus la capela cimitirului Ghencea, un alt poliţist a fost lovit de o maşină pe plaja din Mamaia, informează B1 TV.

Poliţistul, împreună cu un jandarm, au fost sesizaţi de un cetăţean că un şofer a intrat cu maşina pe plajă. Ajunşi la faţa locului, cei doi au încercat să scoată maşina de pe plajă. În momentul în care i-au cerut actele şoferului pentru a-l sancţiona, acesta a apăsat însă pedala de acceleraţie. Poliţistul a fost târât câţiva metri şi doar norocul a făcut să nu fie rănit grav.

Şoferul a fost prins în Constanţa şi dus la audieri, fiind cercetat pentru ultraj.

Reamintim că, nu mai demult de vineri, un poliţist şi-a pierdut viaţa după trei săptămâni de spitalizare, în urma unui eveniment similar. Subinspectorul Gheorghe Ionescu a fost lovit cu maşina de un afacerist turc, care nu a vrut să oprească la un control de rutină. După ce iniţial a încetinit, ulterior, şoferul a accelerat şi l-a lovit pe poliţist. Omul legii a fost târât pe capotă pe o distanţă de aproximativ 350 de metri şi apoi aruncat pe şosea. Gheorghe Ionescu a murit după trei săptămâni de suferinţă, la vârsta de doar 44 de ani.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.