Un poliţist în stare gravă, după ce a fost luat pe capotă de un şofer

(photos.com)

Un poliţist din Capitală a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, după ce a fost luat pe capotă de un şofer vitezoman, dus 500 de metri şi apoi aruncat pe carosabil.

Poliţistul, care participa la o razie nocturnă, i-a făcut semn unui conducător auto să tragă pe dreapta, în zona Pipera. Şoferul s-a prefăcut că opreşte însă, câteva clipe mai târziu, a accelerat şi l-a luat pe capotă pe poliţist. După aproximativ 500 de metri, omul legii a fost aruncat pe carosabil, suferind răni grave la cap.

Şoferul, un cetăţean turc, a fost prins după ce a mai rulat câţiva kilometri, când făcut un accident şi s-a rănit. Atât poliţistul cât şi conducătorul auto au fost duşi la spital. Starea omului legii este gravă, şoferul, în schimb urmează să fie externat astăzi la prânz.

Potrivit B1 TV, şoferul, Mohamed Atash, un prosper om de afaceri, s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de omor. Din primele cercetări, se pare că şoferul era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.