Ponta: Nu cred că există un român din cei 20 de milioane care să aibă dubii că Tel Drum e al lui Dragnea

Compania teleormăneană Tel Drum îi aparţine, fără doar şi poate, liderului PSD Liviu Dragnea, în ciuda faptului că acesta neagă evidenţa, susţine fostul său coleg de partid Victor Ponta.
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Degeaba se duce preşedintele PSD Liviu Dragnea la televizor să spună că nu are legătură cu celebra companie Tel Drum, toată lumea ştie că minte, a declarat, într-un interviu acordat stiripesurse.ro, fostul premier Victor Ponta.

"Hai să ne lămurim. Eu nu cred că există cineva, un român din cei 20 de milioane, care să aibă cel mai mic dubiu că Tel Drum e al lui Dragnea. Toată lumea ştie. Suntem foarte mulţi care ştim în mod direct chestia asta. Faptul că Liviu se poate duce la televizor şi atât de senin să spună că din 2004 nu a mai vorbit cu ei pe mine mă sperie pentru că... când toată lumea ştie că minţi, că poţi să o faci... aici l-a depăşit şi pe Băsescu", a declarat Ponta.

Întrebat dacă ştie cu date concrete chestia asta, fostul premier - care nu demult a fost exclus din PSD - a replicat:

"Dar nu sunt doar eu. Staţi aşa. Toată lumea ştie. Nu e vreun secret. Dar de ce să te duci la televizor să spui că nu-i cunoşti din 2004? Aici e o chestie totuşi un pic patologică".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne