Patricia Ţig calificată în careul de aşi al turneului WTA de la Karlsruhe

Sportiva română continuă forma bună la competiţia germană, aceasta asigurându-şi prezenţa în semifinale după o victorie în două seturi obţinut în faţa georgiencei Ekaterina Gorgodze, scor final 7-5, 6-0.
Jucătoarea română de tenis Patricia Maria Ţig
Jucătoarea română de tenis Patricia Maria Ţig (Patricia Ţig/facebook)

Patricia Ţig (25 ani, 223 WTA) s-a apropiat la doi paşi de titlul turneului de tenis WTA 125 de la Karlsruhe (Germania), dotat cu premii de 125.000 dolari, reprezentanta noastră obţinând calificarea în semifinale după ce a dispus de georgianca Ekaterina Gorgodze (194 WTA) în două seturi, cu scorul de 7-5, 6-0. Partida a durat 70 de minute.

Ţig s-a descurcat frumos, a alergat foarte bine şi s-a aşezat excelent în teren, a jucat fiecare minge cu multă încredere. Adversara a fost periculoasă doar în primul set, a adoptat o tactică la care românca s-a descurcat admirabil, intuiţia româncei a funcţionat perfect.

Patricia Ţig, vicecampioană la BRD Bucharest Open, şi-a asigurat un cec în valoare de 6.000 dolari, respectiv 57 puncte WTA. În continuare ea va trebui să ţină piept italiencei Jasmine Paoline (23 ani, 123 WTA).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport