Horia Tecău şi Julien Rojer victorioşi în startul turneului ATP de la Washington

Cuplul româno-olandez s-a calificat în sferturile probei de dublu a competiţiei americane în urma succesului înregistrat în faţa sportivilor Mate Pavic (Croaţia) şi Bruno Soares (Brazilia), scor final 7-6 (11-9), 2-6, 10-7.
Perechea româno-olandeză Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer.
Perechea româno-olandeză Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer. (Horia Tecău/facebook)

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer (Olanda) au început cu dreptul lupta pe tabloul de dublu a circuitului de tenis de la Washington (ATP), dotat cu premii totale de 1.895.290 dolari, cei doi asigurânu-şi prezenţa în faza superioară a competiţiei după ce au dispus de perechea formată din jucătorii Mate Pavic (Croaţia) şi Bruno Soares (Brazilia) cu scorul de 7-6 (11-9), 2-6, 10-7.

Cei doi campioni ai sportului alb au avut nevoie de o oră şi 49 de minute pentru ai scoate din cărţi pe favoriţii numărul patru la cucerirea trofeului.

Ambii tenismeni s-au descurcat minunat, au făcut un joc entuziasmant, victoria plecând de la jocul uimitor şi felul serios în care au abordat acest duel, cei doi îndeplinindu-şi cu succes planul de joc deşi nu au reuşit niciun break.

Tecău şi partenerul său, care şi-au asigurat un cec în valoare de 15.500 dolari şi 90 de puncte ATP, vor întâlni în runda următoare pe învingătorii din partida care-i opune pe fraţii americani Bob şi Mike Bryan şi Treat Huey (Filipine)/Denis Kudla (Statele Unite).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport