O femeie şi doi poliţişti şi-au pierdut viaţa într-un accident auto la Miercurea-Ciuc

(photos.com)
Loredana Diacu
15.03.2014

O femeie şi doi poliţişti au murit, sâmbătă dimineaţă, într-un accident auto produs la Miercurea Ciuc.Femeia, în vârstă de 53 de ani, a fost lovită pe trotuar de o maşină în care se aflau trei poliţişti. În urma impactului, doi dintre oamenii legii au decedat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Harghita, Gheorghe Filip, citat de Mediafax, accidentul a avut loc în jurul orei 8.30, într-o intersecţie din oraşul Miercurea Ciuc (intersecţia Braşovului cu Patinoarului).

Autoturismul, în care se aflau trei poliţişti aflaţi a ajuns pe trotuar, lovind o femeie, după care maşina s-a lovit de un stâlp de electricitate.

În urma accidentului, femeia şi-a pierdut viaţa. Cei doi poliţişti aflaţi pe locurile din faţă ale maşinii au murit şi ei, în urma impactului cu stâlpul rămânând încarceraţi. Cel de-al treilea poliţist, care se afla pe bancheta din spate a autoturismului, a fost rănit, fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Miercurea Ciuc.

Poliţiştii erau angajaţi la Poliţia Miercurea Ciuc, şoferul fiind angajat al Serviciului Rutier. Aceştia lucraseră în schimbul de noapte, iar în momentul producerii accidentului ieşiseră din serviciu şi se întorceau la casele lor. Cei doi poliţişti care au murit în urma accidentului aveau 35 şi 38 de ani, în timp ce poliţistul care a scăpat cu viaţă are 24 de ani.

Femeia decedată avea 53 de ani şi era din oraşul Vlăhiţa.

În urma accidentului, autorităţile au trimis mai multe echipaje de poliţie şi pompieri la faţa locului. Cercetările ce urmează să stabilească circumstanţele şi cauzele accidentului sunt în curs, una între ipoteze fiind viteza excesivă.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor