O femeie încearcă să salveze un pisoi dintr-un copac, dar rămâne ea însăşi prizonieră

Pisoiaşul salvat
Pisoiaşul salvat (Print screen Twitter)

Scene amuzante care se termină cu bine. Momente care, trăite cu un spirit vesel, aduc zâmbetul pe feţele tuturor celor implicaţi. Este cazul unei britanice care s-a urcat într-un copac să salveze pisoiul prietenei sale, dar a trebuit să fie salvată la rândul ei de către pompieri, după ce a rămas blocată între ramuri. S-a întâmplat recent în Cambridgeshire, un comitat din estul Angliei.

Emily Whitton şi-a început aventura extraordinară în copacul de 20 de metri înălţime pentru a salva pisicuţa prietenei sale, Saskia Cornwell. Dar, după ce a ajuns la animal, nu a mai putut coborî din copac.

(Print screen Twitter)

Pisicuţa, care are doar 13 săptămâni, se afla în apartamentul lui Saskia dar a reuşit să scape printr-o fereastră deschisă, refugiindu-se în copacul din grădină. Şi, odată ce pisica a ajuns în vârful acestuia, a început odiseea celor două prietene. Din fericire terminată cu bine, după intervenţia pompierilor.

Mai multe informaţii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style