O pisică "plângea" în faţa uşii unei clinici cerând ajutor

Pisică
Pisică (Pixabay.com)

O pisică mieuna deznădăjduită în faţa unui cabinet medical din Tatvan, Turcia. Ea avea dureri şi ştia că oamenii dinăuntru o puteau ajuta. Când personalul a sesizat că animalul nu se simte bine, au pus-o repede într-o cuşcă şi au dus-o la veterinarul local. După consultaţie, acesta a decis că era necesară o cezariană! Pisica era gravidă, suferea şi ştia că avea nevoie de ajutor pentru a da naştere puilor.

„Când pisica a fost adusă la mine, era într-o stare gravă şi avea dureri. Deoarece depăşise termenul la care trebuia să nască, a trebuit să o operăm urgent”, a afirmat doctorul Sefer Durmuş.

„Operaţia a avut succes. Avem aici patru pisicuţi. Ei vor rămâne în adăpostul nostru, până când vor fi pe deplin sănătoşi şi le vom putea găsi un cămin”, a adăugat medicul veterinar.

Pisica a avut instinctul să „solicite ajutorul” personalului medical! Părea să ştie că, fără intervenţie, pisoii nu ar fi ajuns pe lume. Pisicuţa a fost într-adevăr surprinzătoare!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style