Nu se mai întoarce în PSD, dar vrea un nou mandat de primar. Pe ce se bazează Oprescu?

Sorin Oprescu (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
21.07.2015

Primarul Capitalei Sorin Oprescu susţine că nu mai are de gând să se întoarcă în PSD pentru că "e bine fără stăpâni, e bine fără telefon" şi lasă să se înţeleagă că ar putea fi susţinut la alegerile locale chiar de liberali.

În cadrul unei intervenţii la România TV, Sorin Oprescu a declarat că nu va reveni în PSD: "Nu. E bine fără stăpâni, e bine fără telefon. În sensul de ordin la telefon. Este bine, sigur, să rămânem fiecare dintre noi pe poziţiile pe care le avem acum. Nu stau să mă joc cu intratul, cu ieşitul sau cu plimbatul pe la partide. Nu am suportat asta niciodată".

Potrivit gândul.info, edilul recunoaşte că a fost contactat de foşti colegi din PSD, însă i-a refuzat pe toţi. "Mă întrebau... Le-am răspuns cât am putut şi eu mai general, în aşa fel încât să nu creez aşteptări."

Mai mult, Sorin Oprescu a dat de înţeles că nu exclude o eventuală susţinere din partea liberalilor pentru un nou mandat de primar al Capitalei.

"Candidez susţinut de cine doreşte să mă susţină. (chiar şi de liberali?) Păi... nu va miraţi aşa. (...) Sorin Oprescu nu exclude varianta de a fi susţinut de oamenii care s-au convins în cei 7 ani de zile că nu mi-am bătut joc de nimic, nu am minţit, că am spus lucrurilor pe nume", a declarat Sorin Oprescu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor