Nu e “science fiction”, ci parlamentul japonez într-un exerciţiu în caz de cutremur [video]

Membrii Camerei Reprezentanţilor din Parlamentul Japoniei
Membrii Camerei Reprezentanţilor din Parlamentul Japoniei (screenshot tramite video Youtube)

Membrii Camerei Reprezentanţilor din Parlamentul Japoniei şi-au pus pe cap căşti bizare pentru a preveni rănirea în cazul unui cutremur sau al unui dezastru natural similar.

Toţi politicienii, inclusiv preşedintele Camerei, Tadamori Oshima, au acţionat la unison marţi 26 noiembrie în timpul unei simulări în caz de cutremur, luând măsuri de protecţie pentru a arăta că sunt unanimi în materie de securitate.

(screenshot tramite video Youtube)

Nu au lipsit însă râsetele unor lideri când au descoperit asemănările dintre căştile de siguranţă cu unele folosite în filmele de science-fiction. Imaginile clipului video de mai sus sunt amuzante.

Articol de referinţă: Political earthquake in Japan? Nope, just a drill

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style