Nicolicea, atac la adresa jurnalistului Liviu Avram: "Cred că era beat când a scris!"

După ce l-a jignit pe Moise Guran, social-democratul Eugen Nicolicea se remarcă încă o dată, insultându-l pe cunoscutul jurnalist Liviu Avram.
Loredana Diacu
12.05.2017

alte articole

Eugen Nicolicea
Eugen Nicolicea (Florin Chirila/Epoch Times)
Loredana Diacu
12.05.2017

Cunoscutul deputat PSD Eugen Nicolicea susţine că ziaristul Liviu Avram era "beat" în momentul în care a scris un editorial critic la adresa sa, relatează Hotnews.

"Cum să comentez comentariile unuia care cred că era sub influenţa băuturilor alcoolice? Nu are rost. Şliboviţă mi se pare. Chiar a scris un articol tot la adresa mea în care motivele lui erau şliboviţa şi fernetul. În ce manual de zoologie a citit el aia cu lama şi maimuţa? Poate se referea la Lama din America de Sud. Cred că era beat când a scris", a susţinut Nicolicea, într-o intervenţie pentru stiripesurse.ro.

Nicolicea a mai susţinut nu îl va da în judecată pe Avram, întrucât era "beat".

"E atât de clar că sunt deplasate comentariile încât nu le-am pus decât pe seama faptului că era puţin beat. Ce să-i ceri unui om beat?", a comentat Eugen Nicolicea.

Comentariile şefului Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor vin în contextul în care Avram a scris un editorial critic la adresa acestuia.

"Manualele de zoologie explică destul de clar de ce e riscant să pui o lamă de bărbierit la dispoziţia unei maimuţe: se lasă cu vărsare de sânge. Deşi par să fi fost prezenţi la lecţiile de zoologie, liderii PSD au omis, din motive inexplicabile, acest aspect atunci când au pus Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor sub preşedinţia lui Eugen Nicolicea. Şi omul s-a apucat de treabă. Eugen Nicolicea are un talent cu totul aparte de a citi şi interpreta legile. Expunerile sale au devenit, în sine, un impresionant spectacol de sofisme, enunţuri paralogice şi paradoxuri înmărmuritoare. Iată două exemple recente. (...)

Acum o lună, Eugen Nicolicea a propus modificarea Regulamentului Camerei Deputaţilor în sensul ca în comisiile permanente să nu mai fie obligatoriu cvorumul de prezenţă. Adică o comisie să poată adopta rapoarte sau avize şi să depună amendamente indiferent de câţi deputaţi sunt prezenţi, iar cele decise acolo să fie supuse apoi plenului. În sprijinul iniţiativei sale, Nicolicea a invocat necesitatea de a pune Regulamentul în acord cu cinci decizii ale Curţii Constituţionale, în care se statua că cvorumul de prezenţă este o instituţie de rang constituţional - deci e obligatoriu - doar la lucrările în plenul Camerelor, nu şi în comisiile permanente'', se arată în editorialul intitulat "Cine îl opreşte pe Nicolicea", publicat miercuri de Adevărul

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor