MRU: PMP este un proiect de laborator

Mihai Răzvan Ungureanu (Epoch Times România)
Loredana Diacu
20.07.2014

Mihai-Razvan Ungureanu, prezidenţiabil al Forţei Civice şi potenţial prezidenţiabil şi al alianţei PDL-PNL a lansat duminică un nou atac la adresa Partidului Mişcarea Populară.

Ungureanu a afirmat într-o conferinţă de presă "Continui să cred că PMP este un proiect de laborator. Este un partid născut în eprubetă şi, a investi într-un partid alcătuit precum substanţele chimice, înseamnă pierdere de energie politică şi este cred o lovitură care este adusă obiectivului unităţii. Nu înseamnă că nu poate să existe un alt partid, foarte bine, dar conduita contrazice obiectivul unităţii dreptei. Cred că preşedintele greşeşte când investeşte tot pe o singură carte şi în felul acesta nu ajută obiectivul unităţii dreptei".

Declaraţiile lui MRU vin la doar o zi după ce şeful statului a declarat la Sinaia unde, alături de Elena Udrea a luat parte la „Congresul Femeilor Populare” al Organizaţiei de Femei a PMP, că cel mai legitim candidat pentru funcţia de preşedinte al României este Cristian Diaconescu, "a cărui onestitate nu poate fi pusă sub semnul întrebării."

Referindu-se la Diaconescu, MRU, care astăzi şi-a reconfirmat intenţia de a candida la preşedinţie (alianţa PNL-PDL urmând să decidă dacă îl va susţine în acest demers) şi-a exprimat speranţa că fostul consilier prezidenţial nu va fi pus în postura de a fi folosit.

”Ne cunoaştem de 20 de ani, am lucrat împreună în nenumărate situaţii, îmi doresc, din prietenie şi consideraţie pentru domnia sa, să nu fie niciodată în postura de a fi fost folosit, şi sper că nu este obiectivul unui joc politic cinic”, a declarat Ungureanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor