MRU îşi depune candidatura la prezidenţiale la picioarele alianţei PDL-PNL

Mihai Răzvan Ungureanu
Mihai Răzvan Ungureanu (Epoch Times România)

Mihai Răzvan Ungureanu, prezidenţiabilul Forţa Civică, partid care şi-a anunţat fuziunea prin absorbţie cu PDL a mai declarat duminică în cadrul unei conferinţe de presă că nu a renunţat la candidatura sa la preşedinţia României, deşi sondajele îl dau favorit pe Klaus Iohannis, preşedintele partidului PNL ce urmează să fuzioneze cu PDL.

MRU, care în urma deciziei de dizolvare a partidului său în PDL a primit postul de prim vicepreşedinte, poziţie egală cu cea a lui Cătălin Predoiu, actual prezidenţiabil PDL, a mai precizat că îşi pune proiectul politic la dispoziţia PDL şi PNL, la fel şi candidatura sa pentru Cotroceni.

”Vrem să fim rezonabili. Dacă este vorba de sondaje, acestea îl evidenţiază cu potenţial de victorie pe Klaus Iohannis. Pe locul doi sunt eu, pe locul trei, Cătălin Predoiu”, a declarat Mihai Răzvan Ungureanu, preluat de Mediafax, precizând că echipa de negociere nu a discutat includerea sa într-un sondaj, pentru a nu tulbura bunul mers al fuziunii:

”Nu ar fi fost nici corect, nici bine pentru construcţie şi pentru mersul fuziunii că între Predoiu şi mine să apară aceeaşi situaţie care există, astăzi, între Antonescu şi Iohannis”, a afirmat Ungureanu.

MRU şi-a reiterat convingerea că întruneşte calităţile care sa îl recomande ca prezidenţiabil al dreptei şi că ar putea onora cea mai înaltă funcţie în stat precizând că, în noul context (Forţa Civică fuzionând cu PDL, PDL fuzionând cu PNL, ambele partide având deja prezidenţiabilul/lii lor) decizia partidelor devine suverană:

”Voi face tot ce pot că alegerile din noiembrie, de anul acesta, să nu se transforme într-un Stalingrad al dreptei şi îl voi sprijini cu tot ceea ce am la îndemână pe viitorul candidat unic al dreptei, indiferent cine va fi acesta”, a anunţat preşedintele Forţei Civice.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne