Moment şocant: Trump îl împinge la o parte pe premierul Muntenegrului

Donald Trump
Donald Trump (Drew Angerer/Getty Images)

La summitul NATO de la Bruxelles, Donald Trump a reuşit din nou să ridice sprâncenele observatorilor în momentul în care, aflat într-un grup de lideri, l-a împins pe premierul muntenegrean pentru a ieşi în faţă.

Muntenegru, o ţară în care bandele criminale fac legea, este cel mai proaspăt membru al NATO. Intrarea micii ţări din Balcani în Alianţă, făcută în mare grabă, nu a fost fără peripeţii, iar gestul lui Trump poate genera noi tensiuni - atât în cadrul NATO cât şi în Muntenegru.

Pe clip, preşedintele american poate fi văzut cum îl apucă pe premierul muntenegrean, Dusko Markovic din spate, şi îl împinge pur şi simplu într-o parte, după care, vizibil iritat, îşi aranjează haina.

Este interesant modul în care va folosi propaganda rusă incidentul şi cum va afecta mitocănia lui Trump stabilitatea guvernului lui Markovic.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe