Modul distractiv în care un steward prezintă instrucţiunile de siguranţă [video]

Steward
Steward (screenshot tramite video Youtube)

Câţi dintre cei care călătoresc cu avionul sunt atenţi la steward atunci când soseşte momentul să prezinte instrucţiunile de siguranţă în timpul unei călătorii cu avionul? Puţini. Şi, cum ei ştiu acest lucru, mulţi dintre ei încearcă să capteze atenţia folosind metode de multe ori foarte simpatice. Acesta este cazul stewardului din clipul video prezentat mai sus.

Pasagerii unui zbor al companiei canadeze WestJet, care a decolat din Alberta (Canada) cu direcţia Arizona (Statele Unite), s-au confruntat cu o explicaţie neobişnuită a instrucţiunilor de siguranţă. Stewardul responsabil de această sarcină a îndeplinit-o făcând uz de mult umor şi expresivitate, reuşind astfel să atragă atenţia călătorilor, care au asistat la un adevărat “spectacol” ce a produs multe râsete în avion.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style