Usain Bolt câştigă o cursă în absenţa gravitaţiei [video]

Usain Bolt
Usain Bolt (captură video Youtube)

Vedeta atletismului internaţional Usain Bolt este cel mai rapid om de pe planetă, când vine vorba de curse în condiţii similare cu cele de pe Pământ. Dar, se pare că acum a devenit cel mai rapid om şi în cursele "spaţiale", în gravitaţie zero.

Miercuri 12 septembrie legenda olimpică a zburat într-un avion Airbus Zero-G deasupra Franţei, pentru o acţiune sponsorizată de către G.H. Mumm Champagne, unul dintre cei mai mari producători de şampanie din lume, cu sediul în Reims în regiunea Champagne-Ardenne.

Aici i-a fost testată viteza sa legendară într-un mediu cu gravitaţie zero. Şi continuă să câştige!

Deşi este dificil de ştiut ce înseamnă cu adevărat să fii cel mai rapid în gravitaţie zero, Bolt a fost mai rapid decât ceilalţi. Deci, până se dovedeşte contrariul, Bolt este cel mai rapid om de pe Pământ, iar acum şi din Spaţiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style