Marketa Vondrousova, declaraţii după succesul admirabil obţinut în faţa Simonei Halep

Pentru tânăra tenismană cehoaică acesta a fost primul succes înregistrat în faţa unei jucătoare din top 5 WTA, fiind totodată şi prima sa calificare în sferturile unui turneu de asemenea calibru.
Tenismana cehoaică Marketa Vondrousova.
Tenismana cehoaică Marketa Vondrousova. (Getty Images)

Marketa Vondrousova (19 ani, 61 WTA) a obţinut o neaşteptată victorie în optimile de finală ale turneului WTA Premier Mandatory “BNP Paribas Open” de la Indian Wells (California) în faţa numărului doi mondial Simona Halep (27 ani).
La prima lor confruntare, tânăra cehoaică a produs surpriza după 100 de minute de joc efectiv câştigând în trei seturi cu 2-6, 6-3, 2-6.

"A fost un meci greu, am alergat la fiecare punct. La un moment dat am crezut că o să mor. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere. E o săptămână uimitoare pentru mine şi sunt atât de fericită. Încerc să mă bucur de fiecare moment petrecut aici", a mărturisit Vondrousova în interviul de la finalul partidei.

În continuare aceasta va primi replica Elinei Svitolina, care a dispus la rândul ei de Ashleigh Barty cu 7-6, 5-7, 6-4.

După eliminarea de la competiţia californiană tenismena noastră nu se va întoarce în România, ea va rămâne în Statele Unite ale Americii pentru turneul de la Miami, programat în perioada 18-31 martie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport